În Argeş a crescut numărul de paturi ATI, pe fondul creşterii numărului de îmbolnăviri cu Covid. La „Judeţean” e plin ochi

Date:

Share post:

Prefectura Argeş a anunţat azi, că „a crescut numărul paturilor ATI (Anestezie Terapie Intensivă) în județul Argeș. De la 30 de paturi (câte erau înainte alocate bolnavilor de Covid – n.r.) acum sunt funcționale 38”.

Anunţul vine pe fondul creşterii susţinute din ultimele două săptămâni a numărului de infectări cu Covid-19 şi a numărului de îmbolnăviri, potrivit cifrelor oficiale ale pandemiei furnizate de Grupul de Comunicare Strategică din cadrul Guvernului.

De notat că la Spitalul Judeţean din Piteşti, toate cele 17 paturi ATI destinate bolnavilor de Covid sunt ocupate.

Dintre cele 38 de paturi existente la nivel de judeţ, „sunt 34 de paturi destinate adulților și 4 copiilor. Astăzi sunt ocupate 28 la adulți confirmați și unul la copii.

Copilul internat la ATI este în stare bună, a trecut printr-o intervenție chirurgicală, avea test pozitiv și medicii au considerat că este mai în siguranță să rămână la Anestezie Terapie Intensivă.

Respectarea măsurilor de protecție și vaccinarea ne pot ajuta să trecem peste acest val, mai ușor. Vă recomand să purtați mască, să evitați aglomerația și să mergeți la centrele de vaccinare”, a transmis prefectul de Argeş, Radu Perianu.

sursa foto: Spitalul Judeţean Piteşti

Vizite1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Cum jocurile de noroc pot îmbunătăţi claritatea mentală

Jocurile de noroc ofertate de orice cazino sunt în...

Eveniment cultural: Premii la revistă

 E vorba de mensualul ”ARGEȘ”. Cu tradiție de peste-o...

WC-urile din Piteşti, mereu inovatoare: trei scaune de toaletă într-o singură cabină

Hotărât lucru, la capitolul WC-uri, Piteştiul e cel mai...

Accident la Bascov, soldat cu un rănit

Un accident rutier s-a produs în localitatea Bascov, azi...