Afirmaţia din titlu este, în fapt, propunerea antreprenorului sucevean Ştefan Mandachi, patronul reţelei de restaurant fast-food „Spartan”.

Dl Mandachi este cel care a construit, zilele trecute, un metru de autostradă în numai 7 ore, prin forţe proprii, pentru a demonstra că se pot face autostrăzi şi la noi în ţară, dacă există voinţă în acest sens.

Din ce în ce mai multă lume se raliază propunerii dlui Mandachi. În 15 martie, la ora 15, toate restaurantele sale se vor opri 15 minute.

„Dacă ești profesor lasă elevii cu 15 minute mai mult în pauză. Dacă ești zidar, lasă mistria jos pentru 15 minute. Dacă ești șofer, lasă mașina 15 minute pe avarie. Dacă vrei să pleci din România mai stai 15 minute”, e apelul omului de afaceri moldovean.

I s-a raliat omul politic şi de afaceri Viorel Cataramă, ieri. La fel şi dna Camelia Şucu, un alt nume greu al afacerilor (în foto, alături de Ştefan Mandachi)

Azi, dl Augustin Hagiu, președintele Federației Operatorilor Români de Transport (FORT) a anunţat că transportatorii din federaţia domniei-sale susţin protestul şi se vor opri în data de 15 martie, aşa cum propune iniţiatorul.

„…acest proiect al omului de afaceri sucevean arată că în această țară există încă multă resursă umană de calitate”, a declarat dl Hagiu colegilor de la Radio France Internationale România.

Semnale sunt din ce în ce mai multe că participarea la protestul propus de dl Ştefan Mandachi va fi peste aşteptări.

Dau semne că vor protesta inclusiv poliţişti, cadre didactice, companii de transport etc.

Din câte am aflat, inclusiv un transportator de mărfuri din Argeş va lua parte la protestul celor 15 minute.

sursa foto: Facebook/Ştefan Mandachi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here