Impuls de Argeş: Simona Bucura Oprescu, atacuri repetate la adresa Elenei Lasconi

Date:

Share post:

# Deputatul PSD de Argeș şi președinte interimar al PSD Câmpulung, Simona Bucura Oprescu a făcut o obsesie din a o ataca pe Elena Lasconi, primarul Câmpulungului, în cadrul conferințelor de presă.

#La ultima a fost însoțită şi de un consilier local pesedist, care s-a făcut de „râs” în momentul în care a luat cuvântul, confundând expertul cu mobexpertul. Cu astfel de oameni Simona Bucura Oprescu se gândește să reformeze PSD Câmpulung. Cu o lună înainte, același deputat şi-a luat colegii de Parlament şi i-a plimbat prin piața din Câmpulung, scoțându-i la o sesiune de shopping, de produse tradiționale, mai ceva ca în perioada în care în „Întrecerea Socialistă”, Ceaușescu vizita anumite standuri de produse autohtone.

# În stil elegant, primarul Elena Lasconi nu şi-a pus „poalele în cap” ci le-a dat o replică la obiect pe pagina sa de socializare, celor de la PSD Câmpulung.

De când deputatul PSD Argeş, Simona Bucura Oprescu, a preluat interimatul organizației pesediste de la Câmpulung, a prins mult „drag” de municipiul muscelean, deşi de-a lungul timpului PSD-ul a făcut mai mult rău decât bine municipiului de la poalele Mateiaşului – nicio investiţie şi falimentarea industriei.

A început să organizeze periodic conferințe de presă, ceea ce la Pitești nu s-a mai întâmplat de anul trecut. Principala temă de discuție a doamnei Bucura şi a celor care o însoțesc la aceste conferințe este activitatea primarului Elena Lasconi, cum că aceasta nu iese din birou, cum că municipiul este plin de gunoaie sau circulația rutieră este defectuoasă.

La ultima conferință de presă, o anume Mirabela Manea, consilier local din partea PSD Câmpulung, i-a cerut primarului Lasconi „să iasă din birou” şi alte aberații, ca să nu mai vorbim de un domn consilier (Gabriel Neacşu – n.n.), ajuns în această poziție după ce Liviu Ţâroiu nu a mai putut să fie consilier local, care s-a umplut de ridicol cerând ca în privința circulației din Câmpulung să fie consultat un „mobexpert” sau ceva de genul acesta.

Fruntaşi ai PSD Câmpulung, după o sesiune de „şoping” de mare succes în Piaţa Centrală a oraşului

La aceste atacuri, Elena Lasconi nu a făcut vreo conferință de presă, ci a postat pe pagina sa de socializare următorul mesaj, intitulat „Pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești!”

„Sunt uimită de “mușchii încordați” ai PSD împotriva primului primar care își vede de treabă. Este pentru prima dată, după Revoluție, când cineva face din tot sufletul, prin muncă cinstită, lucruri bune pentru Câmpulung. Pe zi ce trece îmi dau seama că toți lătrăii se uită la banul public cu limba scoasă și că singurul lor interes e căpătuiala și funcțiile.

Știu că cei slabi se agață de cei puternici prin orice mijloace: minciună, defăimare, agresivitate.

REALITĂȚI: Pesediștii demagogi fac săptămânal conferințe de presă la Câmpulung cu o singură temă: primarul Elena Lasconi.

Astăzi, demagogii disperați după putere au continuat să se plângă de mine că de ce nu ies să dau cu mătura, că orașul e murdar.

FAPTE: de un an și jumătate mă ocup să strâng gunoiul făcut de PSD. Mai mult, împreună cu colegii mei din USR am strâns vreo două tone de gunoi prin acțiunile de ecologizare. Nu am văzut pe niciunul dintre parveniții politicii sulfuroase locale să strângă măcar un chiștoc de pe străzile Câmpulungului. În plus, INFORMARE pentru consilierii PSD care au aterizat în consiliu cocoțați de partid: de curățenia din oraș se ocupă ADP coordonat de viceprimar.

FAPTE: am început automatizarea ADP salubritate. Zilele următoare vine prima mașină de măturat și spălat. M-am asigurat că muncitorii au echipament și cele necesare pentru a le eficientiza munca. Am trimis sute de somații, am suplimentat numărul polițiștilor locali pe teren pentru a avertiza şi sancționa pe cei care aruncă gunoaie la întâmplare. Să nu uităm de educație.

Am ignorat toate loviturile sub centură și am reacționat cu sufletul. M-am gândit că cel mai ușor, pentru un bunic de aproape 70 de ani care a fost la cârma orașului, e să muncească la seră. Și acum, după ce v-am prezentat cum stau lucrurile, vă întreb pe voi: ar fi trebuit să îl trimit la salubritate? Sper ca răspunsul vostru să fie NU. Noi nu suntem ca ei. Continui. Revin cu fapte”, a scris Elena Lasconi.

Mai mult decât atât, în urmă cu vreo lună, aceeași Simona Bucura Oprescu i-a dus pe parlamentarii argeşeni, dar şi pe vicele CJ, Marius Nicolaescu, să facă cumpărături în Piața Centrală a Câmpulungului, cică să achiziționeze produse românești, ca în perioada “întrecerii socialiste” din epoca Ceauşescu.

În imaginea de sus, Simona Bucura-Oprescu împreună cu consilierul local „mobexpert” Gabriel Neacşu.

surse foto: Impuls de Argeş, PSD Câmpulung

Articol preluat din ediţia de săptămâna aceasta a săptămânalului Impuls de Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Accident pe Dealul Negru, la Cotmeana, între un autoturism și un TIR

Un autoturism și un autotren de tip TIR au...

Ion Mînzînă și Simona Bucura-Oprescu au au inaugurat un complex de locuințe protejate și un centru de zi la Tigveni

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu, și președintele...

Cerc de limba engleză pentru profesori, la Școala Gimnazială Ion Minulescu din Pitești

Alaltăieri, 18 mai, Școala Gimnazială Ion Minulescu și-a deschis...

Va fi gata sau nu, anul acesta, drumul expres DEx12 Craiova-Pitești? Părerile sunt împărțite

Pe cele două loturi încă nefinalizate ale DEx12 Craiova-Pitești,...

42 km din autostrada A1 București-Pitești se reabilitează cu bani de la bugetul de stat

Sectorul cuprins între km 44 și 86 din autostrada...