După ce preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, declarase în mai multe rânduri că PSD va vota moţiunea de cenzură depusă de USR-PLUS şi AUR, aseară, la o emisiune televizată, la postul TV Digi24, ideologul partidului, Vasile Dâncu, şi-a contrazis şeful pe linie de partid, afirmând că PSD nu-l va da jos pe prim-ministrul Florin Cîţu.

Explicaţia furnizată de dl Dâncu e aproape hazlie: „Să fim sinceri, prim-ministrul Cîţu e cel mai bun agent electoral al nostru… De ce să-l dăm noi jos pe Cîțu? Să le facem proiectul celor de la USR PLUS, să ajutăm la revenirea proiectului guvernamental USR-PLUS – PNL? De ce să fie folosit PSD pe post de ciocan cu care unii își dau altora în cap?”, a spus Vasile Dâncu.

„Florin Cîţu oricum e terminat. Fie că ajunge președintele PNL, fie că nu ajunge, nu-l va mai vota nimeni”, mai punctat strategul din umbră al PSD.

Acesta nu şi-a pus nicio secundă problema că debarcarea din funcţie a actualului prim-ministru, un personaj deja mult prea compromis pentru a mai putea sta în fruntea Guvernului României, ar putea servi interesului naţiunii, în ansamblul său. Din punct de vedere al dlui Dâncu, ceea ce primează este interesul de grup al partidului dumnealui.

sursa foto: Facebook/Vasile Dâncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here