Idei de „afaceri”: un primar PSD din Botoşani şi-a făcut prietenii şi neamurile cetăţeni de onoare, apoi i-a scutit de taxe şi impozite

Date:

Share post:

Primarul unei comune amărâte din judeţul Botoşani, Ştefan Cojocariu, a dat dovadă de foarte multă inventivitate, dar şi de tupeu nemărginit, îndată după alegerile locale de la finele lunii trecute, pe care le-a pierdut.

A decis să-şi recompenseze prietenii şi neamurile, pe ultima sută de metri, făcându-i, la grămadă, cetăţeni de onoare: 35 de astfel de cetăţeni dintr-un foc, fără să se specifice pentru ce merite extraordinare au primit acest titlu.

Vorbim despre comuna Dimăcheni, cea mai mică şi mai săracă din şi aşa săracul judeţ Botoşani. Ca să fie tacâmul complet, primarul Cojocariu (PSD) i-a mai şi scutit pe cei 35 de consăteni de onoare de impozite şi taxe locale.

Printre cei 35 de fericiţi care nu mai au grija taxelor şi impozitelor se regăsesc „consilieri ce au candidat pe lista PSD, o parte dintre angajaţii primăriei, rude, prieteni şi vecini ai primarului”, potrivit spuselor unei doamne consilier local care a refuzat să ia parte la mascaradă.

„Nu mă opresc aici, o să mai fac şi alţi cetăţeni de onoare”, le-a spus primarul Cojocariu colegilor de la ziarul local Monitorul de Botoşani.

Ca să vă faceţi o idee despre ce comună vorbim: la Dimăcheni nu există apă curentă, iluminatul public lipseşte în jumătate din satul-reşedinţă de judeţ, şcolile şi unica grădiniţă au toaletele în curte, dar salariul mediu în Primărie e de 6.000 de lei lunar.

Ne-a fost greu să ne decidem dacă ştirea asta e de râs sau de plâns. Probabil, e şi de una, şi de alta.

Citiţi, dacă sunteţi curioşi, mai multe despre raiul PSD de la Dimăcheni, judeţul Botoşani, accesând link-ul de mai jos:

sursa foto: PSD Botoşani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

CS Mioveni, debut cu stângul în play-out: 0-3 în deplasare, cu FCU Craiova (Mititelu)

CS Mioveni a jucat slab în această seară şi...

„Urmuz”, aplaudat la el acasă

Sâmbăta trecută, la Centrul de Cultură și Arte "George...

Ce trebuie să ştiţi şi să faceţi dacă aveţi maşina asigurată la Euroins

Zilele trecute, Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a retras...

La Slatina, cea mai mare şaorma din România: 37 de kg

Doi bucătari de la şaormeria Manuel din Slatina au...

Târg de flori în parcul Lunca Argeşului, cu ocazia Simfoniei Lalelelor

Un târg de flori, similar celor din anii precedenţi,...