Bărbatul, pe numele său Marin O., avea mai multe victime la activ, acesta fiind reclamat chiar de o datornică. Femeia a depus o plângere la Poliţie, deoarece bărbatul îi ceruse o dobândă exagerat de mare pentru banii împrumutaţi.

Victimele bărbatului erau de obicei femei, care aveau nevoie disperată de bani. Individul le dădea sumele cerute, ca mai apoi să ceară dobânzi uriaşe, foarte greu de achitat.

Potrivit oamenilor legii, omul rezolva şi altfel plata împrumutului, astfel că femeilor care nu aveau cum să înapoieze banii, întârziau cu plata sau nu aveau sumele complete, acesta le “ştergea” datoria cerându-le în schimb favoruri sexuale. Pentru a scăpa de povara datoriei, unele femei chiar au acceptat “târgul”.

Însă fărădelegile omului nu se opreau aici. Marin O. mergea şi mai departe şi ameninţa victimele că va publica pe reţelele  de socializare filmuleţele indecente în care erau surprise sau, mai rău, va spune toată tărăşenia soţilor.

De fapt, bărbatul le filmase pe victime cu o cameră ascunsă în timp ce întreţineau relaţii intime.

Scopul omului era de a le face pe femei să încheie contracte de împrumut autentice pentru sume mult mai mari decât cele împrumutate în realitate.

Aşa cum am anunţat, poliţiştii au făcut descinderi în locuinţele bărbatului, la Buzoeşti şi în oraş, de unde s-au ridicat mai multe înscrisuri cu valoare probatorie, dar şi aparatele cu care erau filmate victimele.

Prejudiciul se ridică la mai bine de 100.000 de lei. Ancheta este în curs de desfăşurare, iar oamenii legii speră ca şi alte victime să depună plângeri împotriva şantajistului.

Deocamdată, sunt înregistrate 11 astfel de plângeri.

Imaginea este din arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here