Primăvara aceasta este momentul oportun ca tu să faci o schimbare și să te îndrepți către ținute noi. În plus, oricând este potrivită o reîmprospătare a garderobei, mai ales atunci când începe un sezon nou. Fie că alegi să schimbi tot din dulap sau vrei doar să aduci o îmbunătățire ținutelor vechi, ceva nou va aduce un aer fresh întregului tău look. Dacă vrei să descoperi care sunt elementele care pot aduce eleganță și stil outfiturilor tale de primăvara aceasta, citește în continuare acest articol.

Iată 3 lucruri care vor înfrumuseța ținutele tale în acest anotimp:

  • O pereche de balerini

Dacă îți dorești eleganță și stil, atunci este clar că optezi pentru ținutele mai sofisticate, nu către cele sport. Dacă, totuși, ai o zi în care trebuie să te plimbi mai mult, atunci o pereche de pantofi nu va fi tocmai ideală. Poți opta pentru o pereche de balerini care să se potrivească perfect cu ținuta ta. Aceștia se asortează atât cu ținute elegante, cât și cu ținute casual. Dacă vrei să vezi mai multe modele și să alegi ce îți place, dă click aici și, cu siguranță, vei găsi ceva pe gustul tău. Mastershoes îți recomandă să alegi să îți pregătești din timp garderoba pentru primăvara aceasta, pentru a avea ținutele la îndemână.

  • Ochelari de soare

Ochelarii de soare pot fi purtați în orice anotimp, mai puțin atunci când cerul este plin de nori. Nu doar că sunt utili, dar aduc și puțin stil ținutei pe care o porți. Sunt o mulțime de modele din care poți alege, în funcție de forma feței tale și de outfitul pe care îl ai. Dacă nu știi exact ce ochelari ți s-ar potrivi, atunci poți căuta pe internet recomandări care să te ajute să faci alegerea corectă.

  • O eșarfă

Dacă îți dorești o ținută elegantă și plină de stil, atunci cu siguranță ai nevoie de o eșarfă. O poți lega la gât și asorta cu diverse ținute. De exemplu, poți purta eșarfa cu o rochie de birou, un sacou și pantaloni sau o fustă midi. O eșarfă se potrivește de minune cu ținutele office, poți alege orice model dorești și va oferi o pată de culoare întregului tău outfit.

Primăvara aceasta este anotimpul în care tu poți fi creativă atunci când vine vorba despre ținutele tale. Nu ezita să încerci lucruri noi, să porți cât mai multe haine colorate și să te bucuri de orice articol vestimentar pe care îl porți. Pentru o ținută cool, plină de eleganță și stil, nu uita de ochelarii de soare, eșarfa legată într-o parte la gât și o pereche de balerini sau de pantofi. Aceste trei elemente vor oferi un alt vibe ținutei tale de zi cu zi. Alege culori calde care să te ducă direct cu gândul la anotimpul în care ne aflăm!

Sursa foto: pexels.com 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here