Antrenorul echipei de baschet BCMU FC Argeş Piteşti, dl Hristu Şapera, a prefaţat azi meciul următor, împotriva echipei din Voluntari, din Grupa Galbenă a primei ligi masculine.

“Este unul dintre cele mai importante meciuri în faza a doua, având în vedere faptul că Voluntariul, alături de Craiova, sunt principalele contracandidate la calificarea în play-off.

Întâlnim o echipă cu foarte multă experiență și calitate, cu jucători rutinați în campionatul nostru, dar și în campionate puternice din străinătate. Martinic, Malesevic, Popescu, Borovnjak sau Cetin sunt jucători cu CV-uri impresionante.

Și noi avem jucători foarte buni, deci mă aștept la o întâlnire extrem de echilibrată. Suntem conștienți că va trebui să jucăm cel mai bun baschet al nostru pentru a câștiga.

Am evoluat bine la Galați și ne-am pregătit bine în această săptămână, ceea ce îmi dă încredere. Am făcut multe schimbări în ultimul timp, jucăm cu o altă energie, iar acest lucru este îmbucurător pentru mine.

Totuși, mai avem de lucrat la relațiile de joc. Va fi un meci pe viață și pe moarte, pe care dorim să îl câștigăm în fața propriilor suporteri”, a declarat Hristu Şapera, conform paginii de facebook BCM U FC Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here