Situat în Gura Trivălii, aproape de pădurea Trivale, dar, în acelaşi timp, la nici cinci minute de mers pe jos de centrul oraşului Piteşti, hotelul Blue Night are deja în spate o istorie de mai bine de două decenii.

Răstimp în care a fost reconstruit o dată şi renovat de mai multe ori.

Azi, pe frontispiciul hotelului sunt afişate trei stele+. Ar fi putut fi fără probleme patru, dacă spaţiul disponibil pentru parcare ar fi fost ceva mai mare.

Condiţiile de cazare oferite sunt, însă, la nivelul de patru stele.

Nu lipsesc din camere (single, duble şi apartamente, unele cu jacuzzi şi/sau cabine de duş cu radio) aerul condiţionat, televizoarele cu ecran plat şi cablu TV, internetul fără fir gratuit şi nelimitat, prosoape şi lenjerii schimbate zilnic etc.

Faceţi cunoştinţă cu hotelul Blue Night Piteşti

Oaspeţii hotelului mai beneficiază de recepţie (cu servicii de bar) deschisă non-stop, parcare gratuită, în perimetru supravegheat video 24 de ore din 24, şi un salon de mic dejun de mari dimensiuni, în care există din belşug intimitate pentru fiecare.

Ca dotări extra se pot numi aici liftul cu vedere panoramică asupra Piteştiului (o încântare, noaptea mai ales), o sală de fitness dotată cu multiple aparate – o pot folosi gratuit toţi oaspeţii – dar şi o sală de conferinţe de mare capacitate.

Preţul unei camere duble, pentru lunile ianuarie şi martie 2019, este de numai 159 de lei, totul inclus. Micul dejun este opţional şi costă 20 de lei.

Aceste preţuri sunt valabile numai prin rezervare directă, telefonic sau prin email, la recepţia hotelului, aici.

Raportul dintre calitatea serviciilor oferite şi preţul perceput este unul dintre cele mai bune din Piteşti, dacă nu cumva chiar cel mai bun.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here