Aparut pentru prima oara in Occident, acest sistem de hidroizolatii cu plante verzi este una dintre cele mai deosebite lucrari. Cu un scop functional evident, respectiv stoparea si prevenirea infiltratiilor de apa, ajungi sa beneficiezi – implicit – de propriul tau spatiu de relaxare la inaltime.

Acest sistem modern, de hidroizolatii terase, nu prespune altceva decat plantarea unor plante speciale, care se adapteaza foarte usor la orice conditii, si care asigura absorbtia apei cu ajutorul unui sistem de drenaj. Nu necesita eforturi speciale de ingrijire din partea ta, dar creeaza – in schimb – o oaza de verdeata care schimba fata locului.

Cum functioneaza acest sistem de ultima generatie?

Denumit si „terasa verde”, acest sistem modern se bazeaza pe comportamentul plantelor verzi special selectate (arbusti, vegetatie inalta), care nu necesita proceduri speciale de ingrijire. Verdeata se planteaza intr-un strat de pamant de 15 cm sau de 50 cm, in functie de tipul terasei (extensiv sau intensiv). Sistemul de drenaj este asemenea unui cofraj clasic de oua, structura care il ajuta sa retina apa in compartimentele speciale pentru a hidrata pamantul. Surplusul de apa este redirectionat catre gurile de scurgere, oferind astfel o hidroizolare corespunzatoare. Beneficiile se resimt din mai multe puncte de vedere, simultan.

Ce alte beneficii importante iti mai ofera acest sistem de hidroizolatii terase?

Pe langa aspectul estetic si rolul esential in stoparea si prevenirea infiltratiei de apa, terasele verzi asigura, implicit, extrem de multe avantaje, cu impact direct in cresterea nivelului tau de confort. Iata care sunt:

  • izolatia termica si confort termic optim;
  • izolatia fonica prin capacitatea de atenuare a zgomotelor exterioare;
  • cresterea calitatii aerului si protejarea mediului inconjurator;
  • economia consumului energetic;
  • asigurarea mediului prilelnic pentru sanatate prin retinerea particulelor de praf;
  • crearea unui mediu propice pentru relaxare in propria locuinta.

Cine se ocupa de hidroizolatii terase verzi in Romania?

Expertii de la Milucon.ro. Cea mai cunoscuta companie care activeaza in domeniul hidroizolatiilor, preia lucrari la nivel national pentru implementarea acestui sistem modern de hidroizolatii terase. Pe website-ul lor, vei putea urmari rezultatele obtinute pentru alti clienti. Iti garantam ca vei ramane impresionat! Aceasta echipa de experti foloseste proceduri de ultima generatie pentru a efectua lucrari moderne, fara compromis. Nu au nevoie de multe cuvinte pentru a-i descrie, intrucat fotografiile cu proiectele lor finalizate vorbesc de la sine. Cei 12 ani de experienta in acest domeniu al hidroizolatiilor isi fac simtita prezenta in fiecare rezultat obtinut.

Daca vrei sa cresti valoarea locuintei tale, si nu numai sa lupti cu infiltratiile de apa, apeleaza la oferta de servicii de la Milucon.ro. Orice provocare, oricat de complexa, o vor accepta cu pasiune si dedicare.

Atat pentru suprafete drepte, cat si pentru cele inclinate, pretul este intotdeauna corect, iar echipamentele folosite, de ultima generatie. Ofertele variaza, in functie de tipul de vegetatie pe care ti-o doresti, spatiul vizat si alte cerinte personalizate. Impreuna veti gasi solutia optima pentru a-ti reinventa locuinta, in timp ce castigi lupta cu infiltratiile de apa. Si pentru ca tot petreci mai mult timp in locuinta ta impreuna cu familia, profitati de moment si bucurati-va de propria voastra oaza de relaxare in natura. Specialistii de la Milucon.ro iti vor oferi toate sfaturile de intretinere a plantelor verzi cultivate, iar tu vei simti bucuria aerului proaspat. Urmareste portofoliul cu lucrarile de succes si cere o oferta personalizata pentru tine.

Date de contact

Tel: 0766 419 049

E-mail: office@milucon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here