„Astăzi a avut loc tragerea la sorți a optimilor Cupei României Fan Courier la handbal feminin.

Dacia Mioveni a avut ”norocul” să pice cu CSM București, câștigătoarea Ligii Campionilor în 2016 și medaliată cu bronz în aceeași competiție în 2017 și 2018″, au informat azi colegii de la site-ul arges-sport.ro

Formația bucureșteană, finanţată de Primăria Capitalei, are în componență o pleiadă întreagă de jucătoare de mare valoare internațională, printre care și cea mai bună handbalistă a lumii în 2010, 2015, 2016 și 2018, Cristina Neagu.

Meciul se va disputa în Sala Sporturilor din Trivale undeva la jumătatea lunii februarie, programul nefiind stabilit”, au mai informat cei de la arges-sport.

CSM Bucureşti are în palmares, pe lângă nenumărate cupe şi campionate ale României, şi un trofeu al Ligii Campionilor.

Printre vedetele echipei, alături de Cristina Neagu, se mai află Jelena Grubisic (Croaţia), Carmen Martin (Spania), Ilana Grbic şi Andrea Klikovac (Muntenegru), Dragana Cvijic şi Andrea Lekic (Serbia), norvegiana Nork Mork şi slovena Elizabeth Omoregie.

Diferenţa dintre Dacia Mioveni (echipă de eşalon secund) şi CSM Bucureşti e colosală din toate punctele de vedere. E ca şi cum CS Mioveni ar da piept, la fotbal, cu Barcelona sau cu Real Madrid.

Numai salariul lunar al Cristinei Neagu (17.500 de euro lunar, potrivit colegilor de la Fanatik) echivalează cu bugetul echipei din Mioveni pe vreo jumătate de an.

Oricum, fetele de la Mioveni au reuşit o performanţă ajungând în această fază a Cupei, fapt pentru care merită felicitate.

sursa foto: cristinaneagu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here