Handbalista Cristina Neagu, în mijlocul elevilor din Piteşti

Date:

Share post:

Campania denumită „Start la mișcare cu Tedi” a continuat cu o serie nouă de acțiuni realizate cu scopul conștientizării importanței practicării sportului și a mișcării de către elevi.

Cristina Neagu, marea handbalistă și ambasadorul programului, se implică activ în implementarea acțiunilor și transmiterea mesajelor campaniei.

Astăzi, la Pitești, Cristina Neagu a vorbit și a jucat handbal cu elevi ai scolilor din oraş, însoţiţi de profesori ai Liceului cu Program Sportiv ”Viitorul”.

Elevii au urmărit cu interes atât mesajele Cristinei, cât și demonstrațiile sportive ale colegilor.

Programul beneficiază de implicarea Cristinei Neagu, sportivă declarată anul trecut cea mai bună jucătoare de handbal din lume. Ea efectuează vizite în școli din mai multe orașe din țară pentru a vorbi și pentru a le arăta copiilor cât de importantă este mișcarea.

”Îmi plac copiii, mă fascinează curiozitatea și interesul lor pentru tot ce este nou. Îmi place să văd cât de ușor pot fi directionați către drumul corect dacă li te adresezi așa cum își doresc și așteaptă ei: prin joc, cu încredere acordată, apreciere și implicare. Despre asta cred eu că este programul ”Start la mișcare cu Tedi” și tocmai de aceea m-am alăturat lui cu mare plăcere. Mi-am propus să joc și să mă joc cu cât mai mulți copii pentru a-i face să înțeleagă că mișcarea este cu adevărat importantă pentru ei”, a declarat handbalista Cristina Neagu.

Campania a fost demarată în decembrie 2017 printr-un spot TV care o are în centrul acțiunii pe handbalista Cristina Neagu. Scopul programului îl reprezintă conștientizarea importanței sportului în dezvoltarea armonioasă a celor mici.

„Ne simțim onorați și ne bucurăm foarte mult că elevii noștri au avut ocazia să asculte sfaturile privind mișcarea și să urmărească mici demonstrații de joc ale unui sportiv de talia Cristinei Neagu. Copiii au nevoie de modele, iar facilitarea întâlnirii cu persoane care s-au remarcat prin performanță…precum Cristina Neagu este extrem de stimulatoare pentru elevi”, a declarat dl Silviu Corodi, directorul Liceului cu Program Sportiv „Viitorul” din Pitești, potrivit unui comunicat de presă.

sursa foto: Attitude PR România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Parlamentul României manifestă tendințe iliberale –  Dreptul ONG-urilor la litigare strategică limitat drastic

Modificările propuse sunt o încercare de a slăbi capacitatea...

Cum să joci inteligent la cazinoul online

Cei mai mulți jucători accesează un cazino online și...

Cum se fura din conductele OMV Petrom, în Argeş, Olt şi Teleorman. Detalii dintr-un dosar

"Şase persoane cu vârste cuprinse între 21 şi 47...

Joci ruletă și blackjack live? Trebuie să știi asta…

Jocurile de live casino au devenit extrem de populare,...

Vata bazaltica: 4 caracteristici pe care ar trebui sa le cunoastem

Pentru a mentine casa mai calda mai mult timp...