Ieri, în Sala de sport a Universităţii, CSU Piteşti a câştigat categoric în faţa celor de la CSU Târgovişte, scor 47-18. Partida a făcut parte din etapa a X-a a Diviziei A Seria B la handbal masculin.

Piteştenii au făcut o primă repriză foarte bună, atât pe atac cât şi pe apărare, având şi o mare diferenţă de scor la un moment dat, de 12 goluri (20-8).

La pauză s-a intrat cu  21-10. În partea secundă, tot echipa  argeşeană a controlat partida, iar diferența de pe tabelă a crescut simțitor.

Leo Mihalache a fost cel mai bun marcator al jocului cu nouă goluri, iar pentru gazde au mai punctat Gabriel Dumitru 2, Gabriel Mărgărit 4, Octavian Cristea 1, Mihai Văleanu 1, Ștefan Moțoi 5, Elvis Acsinia 7, Andrei Din 2, Ciprian Zegheru 2, Cătălin Dumitru 4, Marius Hodorog 3, Valentin Drăguț 1, George David 4 și George Oprea 2.

Meciul de astăzi a fost ca un fel de antrenament pentru noi pentru viitoarele meciuri, când vor veni meciuri mult mai grele în campionat. Vom juca vineri la Constanța. După aceea, pe 28, acasă, cu Ploieștiul. Îi felicit pe băieți pentru victorie; chiar a fost un meci plăcut”, a declarat Alin Oprescu antrenorul lui CSU Pitești.

După acestă partidă, argeșenii se află pe locul 5 al clasamentului cu 9 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here