Haiducul Stan de la Corbeni, prins de „poteră”, după o tâlhărie şi două maşini furate, în numai câteva ore

Date:

Share post:

Un tânăr de numai 22 de ani, din comuna argeşeană Corbeni, a reuşit rara performanţă de a comite trei infracţiuni şi vreo duzină de contravenţii, în numai câteva ore.

Alaltăieri seară, puştiul, pe nume Ion Ştefan Stan, a furat o maşină, un Renault Laguna, dintr-o benzinărie de lângă Curtea de Argeş, după ce i-a pus briceagul la gât proprietarului maşinii.

A fugit cu ea spre Capitală, unde a comis o tamponare de îndată ce agenţii de Poliţie din Bucureşti porniseră în urmărirea sa, ca urmare a faptului că au reperat maşina furată.

Haiducul nostru a coborît de la volanul Renaultului şi s-a urcat la volanul celeilalte maşini, cea tamponată, care suferise avarii uşoare şi al cărei şofer coborâse, lăsând motorul pornit, să evalueze pagubele.

Finalmente, „haiducul” Stan de la Corbeni a fost blocat pe o stradă din Bucureşti, încătuşat şi prezentat instanţei din Curtea de Argeş, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Din informaţiile neoficiale pe care le deţinem, junele amator de limuzine furate îcearcă să scape basma curată, punând toate isprăvile relatate aici pe seama unei „căderi nervoase”.

sursa foto: Poliţia Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular