Celebra arenă Monumental din Buenos Aires, denumită mai nou Estadio Antonio Vespucio Liberti, a găzduit, în această dimineaţă, manşa întâi din prima semifinală a Copei Libertadores la fotbal.

S-au înfruntat, în faţa unor tribune arhipline (aproximativ 60.000 de spectatori) şi într-o atmosferă de neimaginat pentru un european, unul din granzii Argentinei, River Plate Buenos Aires, cu brazilienii de la Gremio Porto Alegre.

Gazdele porneau favorite, deşi ambele formaţii au în palmares câte o Cupă Intercontinentală şi trei Copa Libertadores. Iar având în spate un public fenomenal, părea că brazilienilor le va fi greu să reziste.

Numai că au rezistat. În prima repriză, ocaziile au fost împărţite, câte 2-3 bune situaţii de a marca de fiecare parte.

Argentinienii au fost mai periculoşi la fazele fixe, brazilienii, atunci când puneau mingea jos.

În partea secundă, Gremio a marcat, culmea, dintr-un corner bine bătut de Alisson şi reluat în plasă de Michel (foto), care a profitat de faptul că portarul argentinian Armani n-a ieşit, deşi mingea venise în careul mic. Acolo unde, teoretic, portarul trebuie să fie stăpân.

Până la final, River a încercat măcar egalarea, dar brazilienii au ţinut foarte bine jocul departe de careul propriu.

Manşa retur se va juca peste o săptămână, la Porto Alegre, în Brazilia.

În această noapte, la ora 3,45, în cealaltă semifinală avem un alt meci de mare interes, între Boca Juniors Buenos Aires şi Palmeiras Sao Paolo.

Jocul poate fi urmărit pe canalele TV Fox Sports.

sursa foto: trome.pe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here