Cei mai mulţi microbişti argeşeni sunt deja la curent cu faptul că fostul golgeter al echipei din sezonul precedent, Andrei Blejdea, şi-a reziliat contractul cu FC Arges.

Atacantul care a marcat în sezonul promovării 12 goluri în 25 de meciuri jucate în alb-violet a avut un tur de campionat prost, marcat de accidentări, acesta fiind, probabil, motivul pentru care oficialii Argeşului au ales să se despartă de jucător.

Poate că un pic mai multă răbdare cu acest fotbalist talentat n-ar fi stricat, mai ales că acum atacul Argeşului e în pioneze, după ce singurul vârf care a dat satisfacţie, Cephas Malele, e confirmat cu Covid şi va sta cel puţin două săptămâni izolat la domiciliu.

Or, cine a jucat fotbal ştie că după o pauză mai lungă e nevoie de cel puţin de două ori pe atât timp pentru a reveni la parametrii fizici de dinainte.

Apropo de Andrei Blejdea (foto sus): el a revenit la echipa care l-a format, Dinamo, urmând să semneze mâine cu „câinii” şi să încerce să-l suplinească acolo pe spaniolul Juan Camara, care se pare că nu va reveni în România, sătul de ţepele conaţionalilor săi care conduc pe Dinamo.

FC Argeş, în schimb, s-a „întărit” cu trei copii: doi juniori crescuţi la centrul „Leonte Ianovschi” (Vlad Tudor şi Alexandru Sin, ambii de 17 ani) şi atacantul de 19 ani Cristian Dumitru, luat cu împrumut de la FCSB, după cum anunţă site-ul oficial al clubului FC Argeş.

N-am pus întâmplător ghilimele în fraza de mai sus: în situaţia în care e Argeşul, e nevoie de mai mult decât trei copii de viitor. Pentru salvarea de la retrogradare trebuie, bănuim, transferaţi nişte jucători maturi, de valoare.

1 COMENTARIU

  1. Oare de ce,mie,dl.Jean Vlădoiu,mi se pare cam nepregatit pt aceasta functie?Si ceea ce ma deranjează,este atitudinea de cerșetoria,de pupat in cur pe toti,sa te umilesti pentru a aduce niste jucători.Culmea,care nici nu vin.Prefer să retrogradămdecât să văd neputința arătată de Gentea si gașca lui de la FC ARGES,de la promovare,până acum,cand situatia este dramatica.Asta se cheamă,AMATORISM PUR.Numai jucători împrumutați,numai copiii,niciun jucător cu experienta.Dl.Tudose a fi cazul sa faca ciocul mic,ca nu e nimic in tartacuta aia cheală.Unii baga milioane in echipe,el,se vaită pt 200000 de euro.In momentul de fata,nu exista echipa omogenizare pt meciul cu Botosaniul.Vai de capul vostru,sarantocii lui Gentea si Tudose.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here