Problemele grave de calitate a apei aşa-zis potabile, furnizată de societatea de profil Apă Canal 2000 SA Piteşti unora dintre clienţii săi nu mai sunt de multă vreme acute.

Ele s-au cronicizat în asemenea măsură, încât Piteştiul a devenit cunoscut la nivel naţional drept unul dintre oraşele în care e de preferat să nu foloseşti apa de la robinet nici măcar la spălat rufe.

În imaginea de sus, făcută acum câteva zile de un piteştean, locuitor al cartierului Craiovei, nu reprezintă nicidecum excepţia de la regulă, ci regula însăşi.

Apă maronie, mai deschisă sau mai închisă la culoare, curge la robinet nu doar în Craiovei, ci în mai toate cartierele Piteştiului, de ani de zile.

În acest timp, domnii de la Apă Canal o ţin langa că apa e bună de băut. S-o bea domniile lor atunci, sau să o folosească atunci când îşi fac cafelele de dimineaţă la birou.

Domnilor de la Apă Canal le arde de glume

Reproducem mai jos un fragment dintr-un comunicat de presă recent al celor de la Apă Canal Piteşti:

„În spiritul valorii de bază care guvernează compania noastră, si anume responsabilitatea fata de client, Apă Canal 2000 Pitesti, prin analizele efectuate în laboratoarele noastre, reconfirmă şi atestă calitatea şi potabilitatea apei produsă si distribuită de către companie consumatorilor din aria de operare”.

Bineînţeles că apa aia nu-i bună nici de spălat pe picioare. O ştie foarte bine şi noul primar, „omul de cuvânt” Cristian Gentea, care promitea în campania electorală „fără apă roşie la robinet!”

Nu mai e roşie, domn’ primar. E maro de-a binelea. Promisiune îndeplinită, să trăiţi!

1 COMENTARIU

  1. Apa Canal 2000 au dreptate in ceea ce priveste calitatea apei, dar nu au specificat punctul de recoltare !!! Fiindca au dreptate si dau o apa de calitate la iesirea din statia de tratare Budeasa ! Dar de acolo si pana la consumator…eheheee ! Este cale lunga !…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here