Gigi Becali, patronul FCSB: „Nu se mai cumpără meciuri, există doar înţelegeri, ca la Piteşti”

Date:

Share post:

Gigi Becali, patronul echipei de fotbal FCSB, a fost extrem de dezamăgit de deznodământul crunt al meciului de fotbal de alaltăieri seară, de la Piteşti, în care campioana, CFR Cluj-Napoca, a demolat FC Argeş, cu un neverosimil 6-0, după ce la pauză era deja 4-0.

Echipa lui Gigi Becali e – încă – în luptă directă cu CFR, pentru titlul de campioană a acestei ediţii de campionat; bucureştenilor le-ar fi prins foarte bine măcar un punct ciupit de FC Argeş alaltăieri. Cele două echipe sunt despărţite de doar două puncte: 54 CFR, 52 FCSB.

După meciul de la Piteşti, Gigi Becali a acuzat, voalat, un aranjament între FC Argeş şi CFR Cluj-Napoca. Potrivit Gazetei Sporturilor, acesta ar fi spus: „Nu se mai cumpără meciuri. Există doar înțelegeri ca la Pitești: «Hai, bă, bagă 4 jucători tineri, că așa trebuie să fie!»

La meciul cu CFR, antrenorul lui FC Argeş, Andrei Prepeliţă, a prezentat un prim 11 din care lipseau 6 sau 7 titulari de drept (unii au fost rezerve, alţii nici măcar nu au fost opriţi în lot), motivând introducerea mai multor rezerve prin aceea că a menajat jucătorii titulari pentru semifinala Cupei, de miercuri, contra celor de la FC Voluntari.

În prima manşă, FC Voluntari s-a impus cu 2-0 acasă şi e favorită la calificarea în finală. Mai ales dacă socotim că, în precedentele patru jocuri oficiale, FC Argeş a înregistrat tot atâtea eşecuri, încasând 16 goluri fără să marcheze vreunul.

sursa foto: Facebook/sport.ro

Vizite3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Cum jocurile de noroc pot îmbunătăţi claritatea mentală

Jocurile de noroc ofertate de orice cazino sunt în...

Eveniment cultural: Premii la revistă

 E vorba de mensualul ”ARGEȘ”. Cu tradiție de peste-o...

WC-urile din Piteşti, mereu inovatoare: trei scaune de toaletă într-o singură cabină

Hotărât lucru, la capitolul WC-uri, Piteştiul e cel mai...

Accident la Bascov, soldat cu un rănit

Un accident rutier s-a produs în localitatea Bascov, azi...