Deşi mai toată lumea îl critică asiduu pe patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, pentru deciziile sale cu efect catastrofal asupra echipei sale de fotbal, câteodată acesta le mai nimereşte. A nimerit-o azi, când a răspuns pozitiv la solicitarea conducerii clubului FC Argeş, de a-l împrumuta – din nou – la Piteşti pe mijlocaşul Cristi Dumitru.

Acesta a impresionat plăcut în a doua parte a campionatului trecut, când a jucat, tot sub formă de împrumut, în tricoul alb-violet. Dumitru (19 ani) a revenit la FCSB, dar „antrenorul” Becali l-a folosit foarte puţin, aşa că a decis să-l mai lase la Piteşti, până la finele acestui sezon competiţional.

Nu ştim cât de bună a fost această decizie a lui Becali din punct de vedere al echipei pe care o patronează. Fiecare cu oile lui, până la urmă. Însă, din punct de vedere al echipei FC Argeş, acest mijlocaş tânăr şi talentat e un câştig. Ne-a ajutat şi ne mai poate ajuta.

Mai ales că, în linia mediană (sau, mai bine spus, şi în linia mediană), FC Argeş are probleme de fiecare dată când Palic nu joacă sau nu e în zi bună. Împrumutul lui Cristi Dumitru la Piteşti a fost anunţat oficial azi după-amiază, de către conducerea clului FC Argeş.

sursa foto: Facebook/FC Argeş Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here