Controversatul om de afaceri şi patron al echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a făcut, recent, un gest pentru care, cu siguranţă, multă lume îl va aplauda.

Becali a donat sume de ordinul a zeci de mii de euro către trei spitale din România, unul dintre ele fiind „Judeţeanul” din Piteşti, a anunţat site-ul Prosport.

„… nu mai stau după Guvernul României, că au început să ne moară oamenii din cauza coronavirusului. Miercuri am alocat bani pentru ajutorarea spitalelor din Craiova, Pitești și Caracal.

Cheltui cât este nevoie. Nu mă interesează că dau 100.000 de euro, 200.000 de euro, dau cât trebuie. Le-am spus la doctori că le voi cumpăra măști, calculatoare, mobilier, combinezoane și tot ce le trebuie”, a declarat Becali pentru Prosport.

Latifundiarul din Pipera, cum i se mai spune lui Becali, nu este nici pe departe la primul gest caritabil pe care-l face. El a mai donat bani şi pentru sinistraţi rămaşi fără case în urma unor inundaţii, face des donaţii unor aşezăminte de cult şi multe alte fapte de acest fel.

Mai nou, Becali a format şi o echipă de voluntari, dintre angajaţii săi, care are grijă de bătrânii nevoiaşi şi neputincioşi, singuri pe lume.

sursa foto: Facebook/Gigi Becali

6 COMENTARII

  1. Trebuia sa le dea un aparat pentru testat cazurile cu Covid 19 ca astia din Arges și dacă le dai bani, tot nu cumpara.Cat de tâmpit sa fii sa nu ai un aparat de testare care costa 110 000 de EUR intr-un județ cu oameni și cu bussines URI cu bani mulți… Văd ei când se vor îmbolnăvi și aia care au bani mulți ca virusul nu alege

  2. DOMBULE BECALI pentru altruismul dumneavoastra va respect ,am facut asta si cand ati construit casele celor inundati ,chiar daca acestia nu s-au bucurat prea tare, VA MULTUMESC IN NUMELE FAMILIEI MELE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here