„Vă spuneam cu puțin timp în urmă de colegul nostru, plutonier adjutant Valentin Gîrteajă, care își propusese să participe la proba de 10 km alergare la Maratonul București, și prin acest lucru să strângă bani pe care să-i doneze unei asociații în vederea achiziționării de scaune rulante.

Astăzi, vă anunțăm ca el a terminat cu bine proba de alergare și a reușit să strângă suma de bani pe care și-a propus să o doneze”, a informat azi Jandarmeria Argeş.

“Pe o vreme nu tocmai prietenoasă am alergat cursa de 10 km în cadrul Maratonului București. Chiar dacă anul acesta cursa a fost una atipică în contextul actual și nu am simțit atmosfera și emoțiile de la start, eu am alergat cu drag pentru mișcare și pentru cauza Fundației Motivation.

Mulțumesc tuturor prietenilor care m-au susținut cu donatii, împreuna am reușit să strângem fonduri pentru două scaune rulante potrivite.Împreuna am pus în mișcare roțile schimbării!”, a declarat Valentin Gîrteajă.

Pentru gestul să de aleasă omenie, îl felicităm pe dl Gîrteajă şi-i transmitem aceleaşi felicitări şi din partea cititorilor noştri. Să trăiţi!

sursa foto: Jandarmeria Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here