Gest frumos al unui piteştean: a predat la Poliţie un portofel doldora de bani şi de carduri, plus o brăţară de aur

Date:

Share post:

„Gestul unui bărbat de 58 de ani, care s-a prezentat la sediul Poliţiei pentru a preda un portofel găsit, conţinând o sumă importantă de bani şi valori, este unul care să ne amintească în primul rând ce înseamnă să fii un om responsabil, cu atât mai mult în aceste vremuri fără precedent pe care le traversăm, în care comportamentul responsabil, pentru respectarea recomandărilor medicale, are o importanţă deosebită”, a informat azi biroul de presă al Poliţiei Aargeş.

„În cursul aceleiași zile, bărbatul a găsit portofelul în incinta unui supermarket din Piteşti, în interiorul acestuia a găsit atât sumele de 200 de euro, aproape 1.300 de lei, o brăţară din metal ce părea a fi din aur, precum şi mai multe carduri bancare şi documente.

Imediat, bărbatul a încercat să restituie portofelul, însă nu a reușit, fapt pentru care a mers direct la cea mai apropiată unitate de Poliție.

În scurt timp, polițiștii au identificat proprietarul de drept, un bărbat de 38 de ani, din Piteşti, care a putut să reintre în posesia portofelului cu bani, bunuri și documente pe care le-a pierdut”, a mai informat Poliţia.

Recomandări ale poliţiştilor

Recomandăm cetăţenilor să nu ţină în portofel şi datele referitoare la codul PIN al cardurilor bancare sau alte asemena date de autentificare.

Totodată, amintim că din punct de vedere legal, însuşirea unui bun găsit sau ajuns din eroare ori în mod fortuit în posesia altei persoane, care nu îl predă autorităților în termen de 10 zile, constituie infracțiune.

În imagine, cel care a găsit şi returnat portofelul, alături de fericitul păgubaş care şi l-a recuperat intact.

sursa foto: Poliţia Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular