Poliția Română nu are mereu grijă numai de siguranța oamenilor; uneori se mai ocupă și de bunul mers al lucrurilor și-și mai îndreaptă atenția și către cei care nu au atât de mult noroc. Din păcate, anul 2021 i-a prinspe mulţi compatrioţi tot în mijlocul sărăciei. România este o țară în care încă nu toţi beneficiază de condiții normale, precum apă, lumină, canalizare, deci nici nu putem vorbi de pretenții precum internet sau prea mulți bani de hăinuțe și rechizite pentru copiii familiilor cu pricina.

Poliția Română se mândrește, din nou, cu una dintre multele fapte de binefacere de acest tip. O echipă de poliţişti s-a deplasat ieri în Vrancea, comuna Broșteni, pentru a le dărui câtorva copii frumoși rechizite școlare, hăinuțe și produse de igienă, atât de necesare acum, la începutul anotimpului rece și în prag de an școlar nou.

Poliţiştii au mers încărcaţi de daruri la copiii orfani de tată

Familia din care fac parte cei trei copii, Andreea, Daria și David, are în spate o poveste tragică. Tatăl lor, capul familiei, a decedat în urmă cu puțin timp, într-un accident rutier. De la tragicul eveniment, micuții au rămas fără un sprijin permanent, tatăl fiind cel care se ocupa de bunul mers la familiei și îi aproviziona mereu la începutul toamnei pentru a păși în școală cu lucruri noi și frumoase.

Polițiștii le-au dăruit celor mici tot ceea ce aveau nevoie, iar ei s-au bucurat nespus la vederea cadourilor, dar și a agenților și a uniformelor lor. Poliția Română se poate bucura că a făcut un dar de milioane pentru niște copii care au o întreagă viață înainte în care să-și împlinească marile speranțe.

sursa foto: Poliţia Română

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here