În această seară, cu începere de la ora 21,45, echipa naţională de fotbal a României urmează să găzduiască Spania, într-un joc important din preliminariile turneului final al Campionatului European de fotbal de anul viitor

Gazonul de pe stadion (Arena Naţională din Bucureşti) a fost înlocuit integral, după ce a fost, practic, distrus în urma concertului trupei rock Metallica, din data de 14 august.

„Noul gazon a fost montat în 5 zile și este de cea mai bună calitate. Am verificat astăzi la Arena Națională lucrările de pregătire pentru meciul de fotbal România-Spania din preliminariile Euro 2020 pe care arena îl va găzdui în data de 5 septembrie.

Gazonul de pe Arena Națională a fost înlocuit în totalitate și este în cea mai bună stare. Astfel, meciul România-Spania, din data de 5 septembrie, se va desfășura în condiții optime, avem îndeplinite toate cerințele tehnice-funcționale pentru joc…

… Acest gazon, incluzând aici achiziţia, transportul şi montajul, a costat în jur de 230.000-240.000 de euro”, declara, recent, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea-Pandele.

Zilele care au trecut au demonstrat, însă, că gazonul de cea mai bună calitate a început să cedeze, pe suprafeţe considerabile, după numai două antrenamente de câte o oră, ţinute de cele două adversare din această seară.

Prin urmare, susţine presa sportivă de la Bucureşti, meciul cu Spania din această seară va fi serios afectat de calitatea proastă a gazonului de un sfert de milion de euro.

Vom vedea la ora meciului.

sursa foto: Twitter

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here