(Galerie foto/video) La noul centru comercial Argeș Mall, din cartierul Tudor Vladimirescu din Pitești, se muncește pe rupte. Deschiderea, luna viitoare

Date:

Share post:

Pe șantierul a ceea ce va fi Argeș Mall, cel mai mare centru comercial din județul Argeș, se muncește într-un ritm extrem de susținut.

Deschiderea centrului comercial e anunțată pe 25 aprilie.

Mărci internaționale și naționale în premieră pentru comunitatea locală, un magazin Carrefour modern, o zonă de luat masa cu restaurante variate, terasă cu design spectaculos, dar și multe alte surprize îi așteaptă pe clienți la deschiderea Argeș Mall, ”amenință” proprietarii centrului comercial.

Cu o suprafață construită de peste 77.000 mp, desfășurată pe două etaje, și aproximativ 2.000 de locuri de parcare, centrul comercial va pune la dispoziția argeșenilor și ”un loc de joacă de peste 600 mp, o sală de sport de aproximativ 1.000 mp, o zonă de luat masa generoasă, cu un design spectaculos de tip grădină interioară, de peste 3.500 mp și cu o capacitate de aproximativ 900 de locuri, precum și o terasă exterioară cu peste 250 de locuri cu panoramă către Lacul Prundu”, se menționează într-un comunicat de presă.

Experiență gastronomică superioară, stil Grota Rece

Înce privește zona de luat masa (”food court”, în comunicatul de presă), toate unitățile care vor fi prezente sunt de tipul fast food. Există, însă, și o excepție. Restaurantul ”Grota Rece” va funcționa acolo în regim a la carte, ceea ce e o veste bună pentru amatorii de ”fine dining”, care-și doresc o experiență gastronomică de nivel superior.

Restaurantul ”Grota Rece” din incinta Argeș Mall are același proprietar ca și emblematicul local de la marginea pădurii Trivale.

CITIȚI ȘI: La „Grota Rece”, cel mai frumos loc de joacă pentru copii, din Piteşti

Argeș Mall va fi o destinație de cumpărături regională care se adresează tuturor categoriilor de vârstă și interese, cu un design inovativ care îi va surprinde în mod plăcut pe toți cei care îi vor trece pragul. Ușor accesibil din Bulevardul Republicii și din Strada Târgul din Vale, noul centru comercial va găzdui numeroase magazine în premieră pentru județul Argeș.

Stații de încărcare pentru mașini electrice

”Argeș Mall este un proiect de regenerare urbană, prin reconversia unei zone industriale de aproximativ 13 hectare din sudul Piteștiului într-un proiect comercial complex, care include un parc generos de-a lungul străzii Târgul din Vale și o pasarelă pietonală și auto care leagă cartierul Tudor Vladimirescu de restul orașului.

Valoarea investiției în centrul comercial ajunge la peste 100 milioane de euro, din care opt milioane de euro reprezintă investiția în infrastructură. Astfel, comunitatea locală va beneficia de o conexiune facilă cu alte zone din oraș, dar și de reducerea aglomerației din zonă și îmbunătățirea traficului.

De asemenea, centrul comercial își evidențiază angajamentul față de mediul înconjurător prin stațiile de încărcare pentru autovehicule electrice, amplasate strategic în parcare.

Aceste stații de încărcare moderne reprezintă un pas semnificativ către viitorul sustenabil, oferind clienților posibilitatea să își alimenteze vehiculele, în timp ce se bucură de cumpărături”, se mai menționează în documentul citat.

Dacă s-ar munci la fel și pe șantierele autostrăzilor…

Azi, la prânz, când am făcut o vizită în zonă, totul era un furnicar. Se muncea asiduu, continuu, cum nu prea se vede prin alte părți.

Sensul giratoriu e aproape de finalizare. La fel și spațiile verzi. Mai mulți muncitori instalau gazonul pe mai multe parcele de teren. Imaginile din galerie sunt edificatoare. Dacă s-ar munci la fel și pe șantierele autostrăzilor…

sursa foto/video: ArgeșulOnline.ro/Bogdan Dumitru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Calea ferată Pitești-Ramificație Golești, închisă de azi, timp de două luni de zile

Linia de cale ferată Pitești-Ramificație Golești va fi închisă...

Compania autohtonă Elis Pavaje își extinde fabrica din Prahova

Cel mai mare producător român de pavaje, Elis Pavaje,...

Trolere pentru copii – cea mai frumoasă aventură începe atunci când copiii au propriile bagaje

Calatoriile inseamna aventuri, iar pentru copii, fiecare calatorie este...

Carambol cu patru maşini în comuna Moșoaia. Fetiţă de 6 ani rănită în zona feţei

În urmă cu puţin timp, pompierii argeşeni au fost...

FC Argeş şi-a asigurat menţinerea matematică în Liga 2

FC Argeş şi-a asigurat menţinerea matematică în Liga 2,...

Top 6 activități eficiente pentru copiii cu autism 

Ai un copil cu autism și vrei să afli...