Galeria vrea FC Argeş în liga I, nu echipe „de pripas” pentru câteva meciuri

Date:

Share post:

Grupul de suporteri ai lui FC Argeş, grupaţi în Peluza Nord, a dat astăzi publicităţii un text în care îşi exprimă ferm dezacordul pentru ca echipa bucureşteană FCSB să îşi joace pe arena „Nicolae Dobrin” cele trei jocuri rămase până la finele sezonului.

Dorinţa celor de la FCSB a fost bine primită de municipalitate, graţie faptului că vine o echipă de renume la Piteşti şi plăteşte şi nişte bani ca să joace aici.

Suporterii alb-violeţi, însă, nu vor să audă de FCSB pe stadionul care poartă numele lui Dobrin.

Comunicatul lor e redactat în nişte termeni contondenţi, pe care nu ni-i putem asuma, dar subscriem la esenţa mesajului vulturilor alb-violeţi.

Reproducem aici mesajul celor din Peluza Nord:

„Ca urmare a celor declarate de pseudo-primarul incompatibil al Piteștiului, Ionică Cornel, și de lacheul său, Zichil Constantin, ne prezentăm poziția.

PITEȘTENII VOR SĂ VADĂ FC ARGEȘ ÎN LIGA 1, nu echipe surogat aduse să mascheze nepriceperea.

Piteșteni, înțelegeți că problema noastră este să rezolvăm dreptul de promovare pentru FC Argeș, nu să aducem o echipă de Liga 1, în oraș, pentru 3 meciuri.

Dl. Ionică, nu ați fost în stare să faceți ca FC Argeș să poată promova, în mai bine de 2 ani, și încercați să păcăliți piteștenii cu 3 meciuri ale unei echipe care nu îi reprezintă. Ca să fim înțeleși, aici nu vorbim de fcsb-iștii din Pitești, ei sunt liberi să meargă în București, sau oriunde o juca FC Fcsb, să își vadă echipa jucând.

Referitor la perioada în care Dinamo, FC Fcsb și Craiova au jucat la Pitești, dorim să vă reamintim că pe vremea aceea echipa noastră nu deținea palmaresul FC Argeș și populația orașului nu venea la meciurile echipei din Trivale, astfel că exemplul nu este valid.

Mâna dreapta a lui Ionică, Constantin Zichil, este un om fără coloană vertebrală, care joacă cum îi cântă stăpânul, astfel că are un discurs asemănător cu cel al gospodarului urbei noastre. Se laudă că administreaza bine stadionul, dar totuși arena arată pe zi ce trece mai rău și mai inutilizabilă.

Cei doi nu înțeleg că la Pitești, noi, suporterii, alături de cei din club și din staff, încercăm să reclădim acest brand al Argeșului. Cei doi nu înțeleg că unui brand local nu îi faci concurență cu un surogat adus pentru a ascunde neputința și nepriceperea de care dai dovadă.

Cei doi nu înțeleg că un oraș educat în spiritul FC Argeș, va aduce încasări la bugetul clubului în viitor, prin bilete și materiale promoționale (atunci când le vom putea comercializa).

Cei doi nu înțeleg că tinerii Piteștiului pot aduce multe beneficii clubului dacă sunt educați în spiritul FC Argeș, nefiind încurajați să migreze către alte echipe. Cei doi nu înțeleg principiile elementare ale marketingului și ale construirii unui brand al orașului pentru că au un post în care au ajuns fără anumite competențe și au știut să fie obedienți cu cine și când trebuie.

Asta se vede și în imaginea orașului Pitești și în cum se prezintă orașul.
Domnilor Ionică și Zichil, încetați să mai comentați aiurea pe subiecte pe care nu le stăpâniți.
CUNOAȘTEȚI-VĂ LIMITELE!”

sursa foto: Peluza Nord Piteşti/facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Eveniment cultural: Tablouri din închisori comuniste

Descrise recent, cu amar inevitabil, de două victime ”găzduite”...

Accident pe drumul expres Craiova-Piteşti. Circulaţie închisă de tot

Traficul pe drumul expres Craiova-Piteşti (DEx 12) este blocat...

16 august, zi naţională de comemorare a martirilor Brâncoveni

"Ziua de 16 august este marcată în fiecare an...

Începe sesiunea bacalaureatului de toamnă

Marţi, 16 august va avea loc proba scrisă la...