Galben-verzii de la CS Mioveni, la mâna lor pentru evitarea barajului pentru retrogradare

Date:

Share post:

După succesul în faţa celor de la Dinamo, galben-verzii de la CS Mioveni au nevoie de o victorie pentru a urca deasupra locurilor care duc la baraj. O pot face graţie a trei puncte ce le pot obţine cu uşurinţă în partida de vineri, 22 aprilie, de pe terenul celor de la Academica Clinceni, echipă deja retrogradată.

Singurul adversar care le mai sufla în ceafă şi cu care CS Mioveni se luptă pentru evitarea barajulul este este Chindia Târgoviște, echipă pe care a învins-o în meciul direct din play-out.

Academica Clinceni e o echipă care nu câştigat nici un punct din cele 5 meciuri jucate în play-off şi care pare resemnată cu retrogradarea.

Totuşi, CS Mioveni trebuie să trateze meciul cu seriozitate, pentru a nu mai avea emoţiile din finalul meciului de la Mediaş, când puştanii Gazului Metan alergau după egalare.

Contracandidata la evitarea retrogradării, Chindia Târgovişte, va juca şi ea în deplasare pe terenul celor de la UTA, o arenă pe care nimeni nu poate spune că are meciuri uşoare.

După meciul cu Clinceni, argeşenii vor mai avea de disputat jocuri împotriva celor de la Botoșani (partidă ce se va disputa pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni), apoi în deplasare la UTA.

Ultima partidă din play-out se va juca pe teren propriu, în faţa celor de la Rapid Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular