Ieri, noul antrenor al galben-verzilor, Daniel Opriţa a făcut cunoştinţă cu elevii săi de la CS Mioveni.

Singurul jucător care nu a fost prezent la reuniune a fost Cosmin Năstăsie. Acesta a lipsit motivat şi se va alătura lotului în următoarea perioadă.

La primul antrenament, unul de reacomodare la efort, au fost prezenți următorii jucători: CROITORU, PREDA, SIMA, KILYEN , MIERLEA, CELEA , BURNEA , GHERGHE, TRAŞCU, STOICA, ALEXE, RĂDESCU, ARSENICA, MÎRZEANU, LAZĂR , NEAGU, AYZA, COMĂNESCU, DRUGĂ, COŞEREANU, TĂRÂȚĂ, IVAN,  BALINT, POPESCU.

Potrivit csmioveni.ro, la primul antrenament au fost prezenți doi jucători din pepiniera proprie; Mihai Ișfan, mijlocaș, ce a evoluat la Unirea Bascov în tur (şi a făcut-o foarte bine) și atacantul Călin, dar și noutăţile Ristea, venit de la Petrolul și Marian Șerban, de la CSU Craiova.

”Mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi sper să nu dezamăgesc. Nu am stat prea mult pe gânduri când am primit oferta de a antrena echipa CS Mioveni, îmi doream să revin în circuit.

Mioveniul este un club stabil, oferă condiţii foarte bune, vrea performanţă; pe scurt un climat bun pentru a avea rezultate. Echipa arată destul de bine, am mare încredere în băieţi şi cred că putem realiza lucruri frumoase împreună.

Încercăm să facem mai mult decât s-a reuşit până acum. Eu vreau ca jucătorii să câştige fiecare meci. Ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă din liga secundă şi am încredere că putem realiza obiectivele.

Vreau să aducem anumiţi jucători pentru a fi o concurenţă mare pe posturi. Vom analiza lotul şi este posibil să mai vină 3-4 jucători.

Intenţia este de a omogeniza lotul pentru ca din vară să atacăm promovarea”, a declarat antrenorul galben verzilor în conferinţa de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here