Fundaţia Freedom House România caută studenţi pentru practică plătită în sectorul neguvernamental

Date:

Share post:

„Fundaţia Freedom House România oferă tinerilor studenţi şi absolvenţi oportunitatea de a căpăta mai multă experienţă practică şi de a înţelege mai bine sectorul nonguvernamental din România”, se arată într-un comunicat al fundaţiei numite.

„Practicanţii vor putea participa în cadrul programelor privind administraţia publică, mass-media şi reforma justiţiei derulate de Freedom House România.

Sunteți invitați să profitați de oportunitatea de a vă familiariza cu organizaţiile active din cadrul societăţii civile din România şi de a dobândi experienţă în organizarea evenimentelor publice şi în redactarea şi dezvoltarea proiectelor îndreptate către domeniile amintite.

Stagiul de practică va avea o durată de o lună şi va presupune un program de activitate de 4 ore pe zi, fiind remunerat cu suma de 1.000 lei net.

Dorim să reînnoim angajamentul de colaborare pe perioadă nedeterminată, în funcție de compatibilitatea cu candidații acceptați.

La finalul perioadei de practică fiecare stagiar va primi un atestat, precum şi o recomandare, conţinând evaluarea activităţii.

Cei interesaţi sunt rugaţi sa trimită CV-ul însoțit de o scurtă scrisoare de intenție la adresa de e-mail office@freedomhouse.ro cu subiectul „Stagiu de practică”.

Solicitanţii sunt rugaţi să menţioneze în scrisoarea de intenție data de la care doresc să înceapă stagiul”, mai informează fundaţia Freedom House România.

Fundaţia Freedom House Inc. a fost înfiinţată în 1941, în SUA, aceasta începând implementarea unor proiecte în România din anul 1995, sub egida Freedom House Washington.

Printre primii preşedinţi de onoare au fundaţiei americane s-a aflat şi Eleanor Roosevelt, soţia fostului preşedinte american Franklin Delano Roosevelt (1933-1945).

Din 8 aprilie 1998 a fost înfiinţată o filială românească, fundatia Freedom House România, prin care s-a continuat derularea proiectelor.

Mai multe despre cine e şi ce face fundaţia Freedom House România puteţi afla accesând pagina web a instituţiei, la adresa www.freedomhouse.ro

sursa foto: fundaţia Freedom House România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Muzică și poezie, la Filarmonica Pitești

Vineri, 12 august, de la ora 19, în Sala...

Camion plin cu lemne, confiscat de către jandarmii argeşeni

Ieri, jandarmii montani de la Arefu au confiscat un...

Victor Predescu din Rociu-temerarul care a ajuns pe Everest

La o vârstă la care alţii stau şi îşi...

Crimă şocantă descoperită la Bascov. Bărbat cu probleme psihice care a ucis 5 membri ai familiei

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au...

Video: Percheziţie pentru identificarea unei arme

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase...

Campionat internațional de volei la Mioveni

Sala Sporturilor din Mioveni găzduiește, de miercuri, 10 august,...

Accident între un autoturism şi un autocamion la Morăreşti. Cinci victime transportate la spital

Aseară, în jurul orei 19.27, pompierii argeşeni împreună cu...

Balkanik Festival la Grădina Uranus din Bucureşti

Balkanik - World Music Festival, eveniment recunoscut pentru atmosfera...