Deşi e angrenată în lupta pentru promovarea în prima ligă, echipa de fotbal CS Mioveni s-a despărţit de unul dintre titularii săi de drept din prima parte a sezonului.

Fundaşul Daniel Celea a semnat ieri un angajament pe trei ani şi jumătate cu echipa de primă ligă Sepsi Sântu-Gheorghe, gruparea care are ca obiectiv în acest sezon salvarea de la retrogradare.

Celea are 24 de ani şi a jucat în carieră pentru echipele ACSO Filiaşi, Sporting Roşiori de Vede, UTA şi Pandurii Târgu-Jiu.

Adus la CS Mioveni în vara lui 2018, Daniel Celea a fost titular constant în centrul apărării, dar a arătat că, la nevoie, poate juca şi fundaş dreapta.

Cedarea sa la prim-divizionara din Sfântu-Gheorghe e un pas înainte în cariera jucătorului, dar – în opinia noastră – transmite un mesaj prost jucătorilor şi suporterilor din Mioveni, în ceea ce priveşte lupta pentru promovare.

Cine vrea să promoveze, se întăreşte în pauza intersezon sau măcar îşi păstrează intact lotul. CS Mioveni a ales, însă, să-şi cedeze o piesă de bază din angrenajul defensiv.

Nu a fost făcută publică o eventuală sumă de transfer a lui Daniel Celea.

sursa foto: site-ul oficial al echipei Sepsi Sfântu-Gheorghe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here