Frumoasa Saşa îşi caută un stăpân pe care să-l iubească necondiţionat

Date:

Share post:

Saşa e o căţeluşă cuminte şi afectuoasă, care a avut, iniţial, destulă şansă în viaţă. Însă, ulterior, viaţa ei s-a schimbat în rău, iar acum îşi caută din nou un stăpân căruia să-i ofere iubirea ei pe viaţă, necondiţionat.

Dna Simona Anghel, din Piteşti, cea încearcă s-o ajute pe Saşa să-şi găsească din nou un cămin, ne spune povestea căţeluşei:

Născută pe stradă, salvată la câteva săptămâni de o doamnă minunată care a dat-o unor oameni de încredere…

A fost fericită toată perioada copilăriei avand parteneri de joacă doi caniche …numai că perioada maturizarii cățelușei a coincis cu nașterea unei fetițe în familia respectivă iar părinții au considerat că cei doi caniche trebuie dați la adăpost ptr ca stăteau în casă, iar Sasha trebuie pusă pe lanţ.

După o perioadă lungă în care a suferit după cei doi prieteni și aici, în lanț a fost cât de cât liniştită Sasha, fetița familiei a început să meargă în picioare și venea mereu să se joace cu ea, erau amândouă copile și prietene bune…numai ca părinții din nou au considerat că nu e benefică prietenia lor și au izolat cățelușa într-un țarc pentru a nu le mai murdări fetița.

Saşa suferă enorm, e foarte blândă, iubitoare și are nevoie de afecțiune și de compania omului.

Dacă știți pe cineva care își dorește această minune de cățelușa, Sasha pleacă cu contract de adopție și microcipată, nu ar fi corect ptr sufletul ei să ajungă într-un nenorocit de adăpost precum cei doi cățeluși!

Haideți să îi facem cunoscută povestea, poate apare și omul ei care va ști să o iubească și să o aprecieze!”.

Cine ar vrea-o pe Saşa poate lua legătura cu dna Simona Anghel prin intermediul Facebook: https://www.facebook.com/simona.anghel.562

Căţeluşa se află în Piteşti.

sursa foto: Facebook/Simona Anghel

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular