Doi tineri din Moşoaia au fost reţinuţi joi seară pentru proxenetism şi încarceraţi în arestul poliţiei judeţene. Ieri, aceştia au fost puşi în libertate sub control judiciar.

Doi fraţi din Moşoaia, Ion şi Florin G., în vârstă de 21, respectiv 24 de ani, au ajuns în spatele gratiilor pentru 24 de ore. Aceştia sunt bănuiţi de comiterea infracţiunilor de proxenetism, inducere în eroare a organelor judiciare şi conducere fără permis.

Din verificările judiciariştilor de la Biroul de Investigaţii Criminale Piteşti rezultă că, în perioada februarie – august, împricinaţii şi-au determinat iubitele să se prostitueze. Pentru a le înlesni femeilor să practice cea mai veche meserie din lume, fraţii aveau închiriat un apartament în Piteşti, acolo unde cele două tinere îşi atrăgeau clienţii. De asemenea, oamenii legii au mai stablit că, în cursul lunii iunie, Florin G. a condus o maşină fără a avea permis. Cel în cauză s-a întâlnit cu un echipaj de poliţie, însă la apariţia agenţilor rutieri a abandonat autoturismul pe marginea drumului. Ulterior, el a anunţat că maşina i-ar fi fost furată.

După o noapte petrecută în arest, în cursul dimineţii de ieri tinerii au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de a fi dispuse măsuri preventive. Procurorul de caz i-a plasat pe suspecţi sub control judiciar pentru 60 de zile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here