Ieri ar fi trebuit să se reunească lotul echipei de ligă a 4-a Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung Muscel, una dintre pretendentele la promovare în liga a 3-a.

Numai că, la reunirea cu pricina, au venit doar patru jucători. A absentat inclusiv antrenorul (ultimul cunoscut) echipei, fostul fotbalist Emil Dică.

Noi informasem încă de la finele lui ianuarie (citându-l pe colegul Bogdan Burhan, de la site-ul sportinmuscel.ro) că echipa musceleană e în pragul desfiinţării, din cauza neînţelegerilor privind finanţarea echipei, a neplăţii salariilor jucătorilor etc.

Din păcate pentru fotbalul muscelean, desfiinţarea echipei din Câmpulung e aproape certă, în acest moment.

Jucătorii reprezentativi ai echipei au şi plecat la alte formaţii: Bogdan Naciu și Roberto Ayza la CS Bradu, Alin Găieșteanu, Laurențiu Linte și Iulian Tameș la Voința Budeasa, Claudiu Luca și Alexandru Popescu la CS Rucăr.

În aceste condiţii, Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung e ca şi desfiinţată.

Păcat, Câmpulungul e un oraş cu o solidă tradiţie fotbalistică, dar care se va alătura altor oraşe care însemnau ceva în fotbal, dar care azi nu mai înseamnă aproape nimic: Râmnicu-Vâlcea, Hunedoara, Oradea, Brad, Drobeta Turnu-Severin etc.

sursa foto: sportinmuscel.ro/Bogdan Burhan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here