Fotbaliştii-pariori de la Real Bradu, ameninţaţi cu rezilierea contractelor

Date:

Share post:

Clubul Real Bradu a anunţat că le va rezilia contractele celor cinci fotbalişti acuzaţi că au jucat la pariuri, deşi acest lucru le este interzis prin regulament.

Cei cinci fotbalişti, despre care am scris ieri că fac obiectul unei anchete a Federaţiei Române de Fotbal sunt: Ciucă Bogdan, Ciucă Ionuț Sebastian, Dima Marius Marian, Duminică Alexandru şi Pirciu Aurel Iulian. Cazul lor va fi judecat în data de 29 mai, de către Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei cinci pariori riscă amendă de până la 300.000 de lei şi interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal vreme de doi ani.

Clubul Real Bradu (Liga 3) a anunţat, ieri după-amiază, printr-un comunicat de presă, că le va rezilia imediat contractele jucătorilor în culpă, dacă aceştia vor fi găsiţi vinovaţi.

„Conducerea Clubului Sportiv Real Bradu a aflat cu stupoare despre activitățile de pariere sportivă ale unor jucători din cadrul echipei de fotbal ce evoluează în Liga a III-a. În aceste condiții, clubul nostru se disociază total și în același timp condamnă ferm astfel de practici în rândul jucătorilor săi.

Precizăm că încă de la înființare, CS Real Bradu a pus accent pe respectarea principiilor integrității, onestității și responsabilității sportive și a sancționat aspru orice comportament care constituie abateri în conformitate cu Regulamentul Disciplinar al FRF.

Fiecare jucător are stipulată clauză în contract care prevede că nu are voie să joace la pariuri sportive. Dacă există dovezi în acest sens, atunci li se va rezilia imediat contractul”, a transmis clubul Real Bradu.

sursa foto: Facebook/Real Bradu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Alina Gorghiu a anunțat azi aducerea în țară a unui alt fugar internațional

Alina Gorghiu, ministrul Justiției, a anunțat azi repatrierea a...

Eroii anticomuniști ai ”Republicii de la Bârgău”, între care trei argeșeni, comemorați în Bistrița. La ei acasă sunt necunoscuți

Zilele trecute, la Prundu Bârgăului (Bistrița-Năsăud), eroii anticomuniști care...

Argentina și Columbia, în finală la Copa America 2024. În finala mică, Uruguay și surpriza Canada

Naționalele din Argentina (campioana mondială en titre) și Columbia...

Euro 2024, ultimul act: Anglia și Spania vor juca, duminică, finala competiției

În finala Euro 2024 se vor întâlni, duminică seară,...

(Video) Two foreign tourists were saved by car horns from a deadly bear attack on Transfăgărășan road

The two unconscious tourists narrowly escaped death, saved by...

(Video) Doi turiști, salvați din ghearele unui urs, pe Transfăgărășan, de claxoanele mașinilor

Doi turiști au fost salvați de claxoanele mașinilor de...