După cazurile de infectări cu coronavirus (covid 19) depistate la prim-divizionarele Dinamo şi FC Botoşani, virusul a ajuns şi la Liga 2, la numai câteva săptămâni distanţă.

Fotbaliştii divizionarei secunde Concordia Chiajna, Andrei Marc şi Ciprian Ionuţ Biceanu, au fost depistaţi şi ei, azi, ca fiind infectaţi cu acest virus.

Andrei Marc, 27 de ani, e fiul unui fost fotbalist prim-divizionar din Piatra Neamţ, care a jucat în carieră, printre altele, la Dinamo şi la FCSB.

Ionuţ Biceanu, 26 de ani, e un produs al fotbalului piteşten, el formându-se, ca junior, la şcolile de fotbal Nicolae Dobrin şi Dănuţ Coman, a trect, de asemenea, pe la juniorii lui FC Argeş, după care a făcut o figură frumoasă, ca senior, la CS Mioveni, echipă pentru care a evoluat de 122 de ori în cinci sezoane (2012-2017), înainte de face pasul spre prima ligă, la Astra Giurgiu.

Ionuţ Biceanu, înaintea unui meci de Cupa României, acum patru ani, în tricoul lui CS Mioveni

La Chiajna, mijlocaşul piteştean (care poate juca și în linia defensivă) a ajuns abia acum două săptămâni, fiind dorit insistent de antrenorul ilfovenilor, Florin Bratu.

Şi Marc, şi Biceanu, se simt relativ bine, fiind, deocamdată, asimptomatici. Întreaga echipă din Chiajna, cu antrenori cu tot, e în carantină pentru 14 zile.

În imaginea de sus, Ciprian Ionuţ Biceanu în plan apropiat, la un meci amical acum trei ani, pe când juca la Mioveni.

sursa foto: Facebook/CS Mioveni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here