Fotbal liga a 3-a: Unirea Bascov revine acasă, la Valea Ursului, contra CSU Craiova II

Date:

Share post:

Echipa de fotbal Unirea Bascov, singura reprezentantă a Argeşului în eşalonul III, joacă în această seară, cu începere de la ora 18, primul joc acasă din această ediţie de campionat, contra echipei a doua a celor de la CSU Craiova.

Meciul nu se va mai juca la Mioveni – acolo a jucat Unirea meciurile de acasă, sezonul trecut – ci pe propria arenă, renovată şi modernizată, la Valea Ursului.

„Ne aşteaptă un meci greu cu echipa satelit a Craiovei; întâlnim o grupare bună, cu jucători ce au făcut pasul la prima echipă a Băniei. În jocul de săptămâna trecută, oltenii au aliniat o formaţie în care s-au regăsit şi cinci jucători care au activat la prima ligă, Marinescu, Briceag, plus alţi jucători tineri, foarte talentaţi, care au reuşit să facă o figură frumoasă şi anul trecut.

… Ne gândim să ne apropiem victoria, dar nu va fi uşor; sper, de asemenea, să avem aportul publicului, ne punem bază în oamenii ce vor ajunge la stadion. Avem o echipă tânără, care are nevoie de sprijin.

Avem doi jucători suspendaţi, Dumitrache şi Iamandi, fotbalişti cu experienţă. Sunt convins că o să găsim soluţii pentru a suplini aceste absenţe. Avem un lot de jucători tineri care aşteaptă să intre în orice moment.

Dorinţa lor de afirmare şi faptul că vor să se impună în primul 11 ne va face să nu le simţim lipsa celor doi”, a declarat antrenorul celor de la Bascov, dl Adrian Dulcea, colegilor de la www.arges-sport.ro

Articolul complet din Argeş Sport poate fi lecturat dând clic pe link-ul de mai jos:

sursa foto: Unirea Bascov, arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular