La sfârşitul lunii martie, oficialii clubului CS Mioveni au depus la FRF,dosarul de licenţiere pentru Liga 1, având şanse mari de a promova din nou în prima ligă a fotbalului românesc.

Potrivit site-ului csmioveni.ro, toate actele au fost completate din timp, pentru fiecare criteriu în parte (sportiv, financiar, juridic, infrastructură, personal) şi au fost ulterior depuse online la FRF.

„Am depus dosarul de licenţiere în termenul stabilit de FRF. Au fost completate şi suntem în regulă la toate cele 5 criterii pe care le prevede dosarul: criteriul sportiv, criteriul juridic, criteriul de infrastructură, criteriul financiar şi criteriul pentru personal.

Urmează analiza dosarului şi apoi acordarea licenţei. Nu sunt emoţii în obţinerea licenţei. Suntem OK la toate criteriile. De fiecare dată când am depus dosarul de licenţiere şi mă refer în anii precedenţi, am obţinut fără probleme licenţa”, a declarat preşedintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu.

La întreruperea campionatului ligii secunde la fotbal, CS Mioveni se clasa pe locul secund, loc cre dă dreptul la promovare directă în prima ligă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here