Fostul senator PNL Ion Popa, inginer electronist, numit la coordonarea transporturilor navale din România

Date:

Share post:

Fostul senator PNL Ion Popa (Iani Popa, cum i se mai spune) a fost numit săptămâna trecută în funcţia de secretar de stat în Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, având atribuţiuni de coordonare a Direcţiei de Transporturi Navale din România.

Presa constănţeană scrie că ex-senatorul Ion Popa ar fi fost numit în funcţia respectivă ca urmare a demersurilor Alinei Gorghiu, senator PNL şi şefă a organizaţiei PNL Argeş.

Ministerul menţionat are nu mai puţin de şapte secretari de stat.

Ion Popa, care a mai deţinut şi funcţia de prefect de Argeş, fusese numit secretar de stat la Transporturi încă din martie anul acesta, dar, probabil, abia acum i s-au stabilit şi atribuţiunile.

Dl Popa nu prea are nicio tangenţă cu domeniul transporturilor navale, dumnealui fiind inginer electronist de meserie. Până să ajungă să deţină fel de fel de funcţii politice, Ion Popa (55 de ani) a lucrat la Dacia (cât timp era student la Piteşti), apoi la câţiva concesionari auto.

Nimic din biografia dumnealui nu are vreo minimă tangenţă cu domeniul naval, pus acum să-l „coordoneze”.

În afara Facultăţii de Electronică şi Telecomunicaţii, dl Ion Popa a mai făcut nişte cursuri de specializare în management financiar, în managementul traficului rutier, în relaţii economice internaţionale, dar nimic, absolut nimic în domeniul naval.

Ca opţiuni politice, dl Ion Popa a fost foarte versatil: a trecut pe la PNL, apoi pe la PSD-ul lui Călin Popescu Tăriceanu (ALDE), unde a condus organizaţia judeţeană din Constanţa, apoi a revenit la PNL când acest partid a început să se dezintegreze, iar PNL a ajuns din nou la guvernare.

Actualmente, Ion Popa e prim-vicepreşedinte al PNL Argeş, funcţie obţinută după alegerile de vodevil de la începutul lunii în curs.

În imaginea de sus, senatorul Ion Popa (în stânga), alături de fostul să idol politic, Călin Popescu-Tăriceanu, pe vremea când ALDE era partener la guvernare al PSD.

sursa foto: Facebook/Ion Popa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Parlamentul României manifestă tendințe iliberale –  Dreptul ONG-urilor la litigare strategică limitat drastic

Modificările propuse sunt o încercare de a slăbi capacitatea...

Cum să joci inteligent la cazinoul online

Cei mai mulți jucători accesează un cazino online și...

Cum se fura din conductele OMV Petrom, în Argeş, Olt şi Teleorman. Detalii dintr-un dosar

"Şase persoane cu vârste cuprinse între 21 şi 47...

Joci ruletă și blackjack live? Trebuie să știi asta…

Jocurile de live casino au devenit extrem de populare,...

Vata bazaltica: 4 caracteristici pe care ar trebui sa le cunoastem

Pentru a mentine casa mai calda mai mult timp...