Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, și-a depus astăzi, la partid, candidatura pentru alegerile europarlamentare, a declarat liderul liberalilor, Ludovic Orban, citat de agenţia Hotnews.

Candidatura dlui Antonescu la un post de europarlamentar din partea PNL urmează să fie validată (sau nu?) de conducerea colectivă a partidului.

Soţia fostului preşedinte liberal, Adina Vălean, care e în acest moment europarlamentar, ar urma să nu mai candideze pentru un nou mandat.

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor în PNL, pentru europarlamentare, este 1 octombrie. După această dată, forul de conducere central al PNL va decide cine va reprezenta partidul la alegerile europene.

Oricum, o bună parte dintre liberali, în special cei mai conservatori, nu văd cu ochi bun o eventuală candidatură a fostului lor preşedinte. Dlui Antonescu i se impută alianţa de acum câţiva ani, cu PSD condus atunci de Victor Ponta.

PNL decontează şi acum efectele acestei alianţe şi n-a reuşit să devină niciodată primul partid al ţării, indiferent câte gafe au făcut şi fac alde „Veorica”, doamna „supprefect” Carmen Dan, miniştrii „Pamblică” ori „Genunche” etc.

2 COMENTARII

  1. Crin Antonescu te-ai intalnit cu Vasile Ianul care striga ” Pe vremea celor 3 A statul nici macar un bec nu putea sa ne dea” Erai MTS … Ai aflat si vrei sa ne povestesti si noua cum e cu Autoconducerea, Autobugetarea, Autofinantarea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here