Minune pentru Constantin Nicolescu: să iei 7 ani şi 8 luni de puşcărie, dar să rămâi liniştit acasă

Date:

Share post:

Astăzi, fostul preşedinte CJ Argeş, dl Constantin Nicolescu a fost condamnat definitiv de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 7 ani şi 8 luni închisoare pentru luare de mită.

Cu toate acestea, Nicolescu nu va petrece nicio zi după gratii, întrucât instanţa a menţinut decizia anterioară privind eliberarea condiţionată.

„Deduce din pedeapsa aplicată perioada deja executată, de la 26 ianuarie 2011 la 2 februarie 2011 şi de la 5 februarie 2015 la 29 mai 2017, când inculpatul a fost liberat condiţionat. Menţine liberarea condiţionată a inculpatului Nicolescu Constantin dispusă prin decizia penală nr.166/29.05.2017, pronunţată de Tribunalul Argeş”, se arată în decizia magistraţilor.

Nicolescu a scăpat şi de dispoziţia instanţei de fond – Curtea de Apel Bucureşti, prin confiscarea de la acesta şi de la ceilalţi vinovaţi a sumei de 4.497.947 de lei. Aşa că va păstra banii.

Conform deciziei emise azi, Nicolescu a primit cinci ani de închisoare pentru luare de mită, pedeapsa fiind contopită cu alta, din alt dosar, pedeapsa ajungând astfel la şapte ani şi opt luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular