„Procurorii argeșeni au finalizat rechizitoriul în dosarul în care Daniel Chițoiu este acuzat că a provocat un accident mortal și îl vor trimite în instanță săptămâna viitoare…

Fostul demnitar va înfrunta acuzații de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, pentru că, în urma accidentului, două persoane și-au pierdut viața, iar o a treia a fost rănită”, au informat ieri colegii de la site-ul G4Media.

„La dosar, anchetatorii au o expertiză tehnică, în urma căreia s-a ajuns la concluzia că fostul ministru de Finanțe a fost cel care a intrat pe contrasens și a provocat accidentul și una medicala, potrivit căreia supravițuitoarea impactului a avut răni care i-au pus viața în pericol”, se mai arată în articolul citat.

Accidentul rutier în urma căruia fostul ministru Chiţoiu va fi judecat a avut loc a doua zi de Crăciun, anul trecut, pe raza localităţii Zamfireşti, pe şoseaua Piteşti-Râmnicu-Vâlcea.

Maşina condusă de Daniel Chiţoiu, un Audi A8, a intrat pe contrasens şi a lovit o Dacia Logan care circula regulamentar.

În urma impactului, soţii Elisabeta şi Haralambie Pristavu, din Piteşti (73, respectiv 82 de ani) au murit pe loc, iar o a treia persoană aflată în Dacie a suferit răni grave, dar a scăpat cu viaţă.

Articolul complet din care am citat poate fi lecturat accesând link-ul de mai jos:

sursa foto: ISU Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here