În această seară, clubul de fotbal Rapid a anunţat că a ajuns la un acord cu antrenorul Constantin Schumacher privind rezilierea pe cale amiabilă a contractului scadent sezonul viitor.

Schumacher, mijlocaş într-una din cele mai bune garnituri a lui FC Argeş din anii ’90, a promovat Rapidul în liga 3, dar ultimele rezultate pe banca feroviarilor nu au mai fost cele scontate.

Rapid a fost eliminată, săptămâna trecută, din 16-imile Cupei, de echipa de liga a 3-a Turris Turnu Măgurele, chiar pe Giuleşti, scor 2-0 pentru echipa patronată de fiul lui Liviu Dragnea.

În locul lui Schumacher, pe banca rapidistă a fost deja instalată o legendă a fotbalului vişiniu, fostul mare atacant Daniel Pancu.

Până acum, după ce a renunţat la cariera de fotbalist şi a îmbrăţişat-o pe cea de antrenor, Constantin Schumacher a pregătit formaţiile Juventus Bucureşti, CSM Râmnicu-Vâlcea, Oţelul Galaţi, SCM Piteşti, Petrolul Ploieşti şi, din 2017, Rapid Bucureşti.

Ca jucător, Schumacher a îmbrăcat tricoul lui FC Argeş în perioadele 1993-99, respectiv 2006-2007. A jucat în 158 de meciuri pentru alb-violeţi şi a marcat 29 de goluri.

sursa foto: captură video youtube.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here