Fără îndoială, viitorul sezon al ligii a 4-a a judeţului Argeş se anunţă a fi unul extrem de disputat, dat fiind faptul că mai multe echipe au anunţat deja că vizează promovarea.

La numai câteva zile distanţă după ce Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung a instalat, în acest scop, pe banca tehnică, un nume greu al fotabului românesc, în persoana fostului component al generaţiei de aur, Gheorghe Mihali, Juventus Bascov a făcut o mişcare asemănătoare.

Cei de la Bascov au anunţat că au ajuns la un acord cu fostul mare fotbalist dinamovist Marin Dragnea, pentru preluarea băncii tehnice a echipei, cu scopul declarat de a obţine promovarea în liga a 3-a.

„Este vorba de un proiect serios și am fost de acord cu propunerea de a veni pe banca tehnică a celor de la Juventus Bascov. În principiu e vorba de un contract pe o perioadă de un an, cu posibilitate de prelungire.

Vin într-o zonă fotbalistică de mare tradiție, am jucat împotriva lui FC Argeș ca jucător și antrenor, mă ambiționează acest lucru. E foarte bine că și în Liga 4 vor sta pe banca unor echipe și foști jucători cunoscuți, fenomenul va avea de câștigat. Îmi doresc să fac treabă la noua mea echipă… e un obiectiv clar, acela de promovare în liga 3. De altfel nici nu cred că aș fi venit într-o altă conjunctură, îmi doresc să facem performanță”, a declarat fostul mijlocaş dinamovist, pentru colegii de la arges-sport.ro

Marin Dragnea, în vârstă de 63 de ani, a jucat nouă sezoane pentru Dinamo, în perioada 1979-1986, timp în care a jucat o semifinală de Cupa Campionilor Europeni.

Cu Dinamo, Marin Dragnea are la activ trei titluri de campion al României şi trei Cupe. A fost selecţionat de cinci ori la echipa naţională. Are 405 meciuri jucate în prima divizie şi 85 de goluri marcate.

Ca antrenor, a pregătit pe ACS Berceni, vreme de cinci sezoane.

În imagine, Marin Dragnea, în mijlocul rândului de jos, în 11-le de start al lui Dinamo Bucureşti în returul semifinalei de Cupa Campionilor, jucată pe fostul „23 August”, în compania lui FC Liverpool, în 1984.

sursa foto: FC Dinamo Bucureşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here