Fostul fotbalist Adrian „Rică” Neaga, candidat pentru Senat

Date:

Share post:

Adrian Neaga (Rică, pentru microbişti şi prieteni), fostul mijlocaş ofensiv al lui FC Argeş şi al Stelei Bucureşti, a decis să intre în politică.

Probabil, Rică Neaga a considerat că antrenoratul nu e de el, întrucât a antrenat şi a „manageriat” doar echipe de nivel modest şi foarte modest (Urban Titu, Atletic Bradu, Naţional Sebiş etc), cu rezultate la fel de modeste.

Neaga figurează pe lista de candidaţi pentru Senatul României, în judeţul Argeş, din partea Partidului Ecologist, a cărui organizaţie judeţeană din Argeş (ce-a mai rămas din ea, mai exact) a fost preluată de deputatul Cătălin Rădulescu „Mitralieră”, exclus nu de mult din PSD.

Având în vedere fauna care populează acum Partidul Ecologist (pe lângă Mitralieră, printre membrii de vază ai acestui partid figurează acum nume precum Şerban Nicolae sau Eugen Nicolicea, inşi pe care până şi PSD-ul i-a considerat prea sulfuroşi şi prea nefrecventabili), sunt şanse extrem de slabe ca Rică să se aleagă senator.

Adrian Neaga are 41 de ani şi e de loc din Piteşti. Ca fotbalist, are în palmares un titlu de campion al României cu Steaua şi unul de campion al Coreei de Sud, cu formaţia Seongnam Chunma.

Ca jucător, Neaga a fost mereu comparat cu colegul său de generaţie, Adrian Mutu. Mulţi consideră pe Rică a fost mult mai talentat decât Mutu, dar şi-a risipit talentul cu nonşalanţă prin cluburile de manele din Bascov şi din Piteşti.

Ca antrenor şi/sau manager, nu prea are nimic cu care să se poată lăuda.

Neaga nu e singurul fotbalist cunoscut care candidează la alegerile parlamentare. Un altul, cu palmares net superior celui al lui Rică al nostru, Dorinel Munteanu, candidează primul pe lista de senatori a Partidului Mişcarea Populară în judeţul Cluj.

Spre deosebire de Neaga, Dorinel Munteanu ar avea ceva şanse să ajungă senator, pentru că PMP ar putea „prinde” pragul de accedere în Parlament, de 5% din voturile exprimate.

Nota redacţiei – Un cititor, dl Nelu Ilie, ne-a reproşat faptul că tonul acestui articol despre candidatura la Senat a fostului fotbalist Rică Neaga ar fi nerespectuos şi că Neaga ar merita încurajat în demersul său politic.

E posibil ca dl Nelu Ilie să aibă dreptate în reproşurile dumnealui. Fapt pentru care revenim şi-i dorim fostului mare fotbalist să „dribleze” calculele hârtiei şi să intre în Parlament.

Până la urmă, decât senatori de genul Nicolicea sau Şerban Nicolae, mai bine unul ca Rică Neaga.

sursa foto: Partidul Ecologist Român

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Transportul public din Târgu-Mureş, adus în 2022, cu ajutorul banilor europeni (Preluare PressHub)

Târgu-Mureş, ultimul mare oraş din Transilvania în care transportul...

Cartea zilelor noastre: Același Daniel Silva

Plin de notorietate. Grație romanelor sale. Unu` mai palpitant...

Accident mortal la Valea Mare Pravăț

În urmă cu puțin timp, în localitatea Valea Mare...

Cum să decorezi brazi artificiali de lux ca un profesionist?

Cu totii ne dorim sa impodobim bradul perfect cu...

Un proxenet şi un negustor de cannabis, luaţi pe sus de poliţiştii de la Operaţiuni Speciale

Despre fenomenele traficului de droguri şi al traficului de...