Foste glorii alb-violete s-au mânjit cu roşu: campanie deşănţată pentru candidatul PSD Cristian Gentea

Date:

Share post:

Hotărât lucru, echipa de fotbal (Campionii) FC Argeş e pe cale să se transforme, dintr-o grupare iubită de mii şi zeci de mii de microbişti din toată ţara, într-un instrument, de unică folosinţă electorală, al PSD Argeş.

Începând de la împărţirea, de către candidaţii partidului, a fel de fel de obiecte promoţionale cu emblema FC Argeş şi sfârşind cu pocinogul de ieri, când şefului PSD, Marcel Ciolacu, i-a fost cadorisit tricoul alb-violet cu numărul 10, purtat odinioară de Dobrin.

Mai mulţi foşti jucători emblematici ai echipei au acceptat, zilele trecute, să filmeze un clip de promovare electorală pentru candidatul PSD la Primăria Piteşti, Cristian Gentea.

Au consimţit să ia parte la acest act, pe care noi îl considerăm imoral şi degradant, foşti fotbalişti de valoare, precum Viorel Moiceanu, Constantin „Jean” Barbu, Augustin Eduard, Doru Toma şi încă vreo 2-3.

Dar şi antrenorul actual al echipei, Ionuţ Badea.

E dreptul domniilor lor să susţină pe cine vor la Primăria Piteşti.

Printre drepturilor domniilor lor figurează şi acela de a se acoperi de ridicol, la maturitate, după ce s-au acoperit de lauri, pe terenul de fotbal, în tinereţe. Le-a ieşit din plin.

De ridicol s-au acoperit şi scribii campaniei electorale a PSD Argeş, care au titrat că Augustin Eduard (foto sus) a fost campion al României cu FC Argeş în anii 1971-72 şi 1978-79.

De aici reiese că aceşti domni sunt „suporteri” ai FC Argeş doar când au interes să fie şi că nu cunosc nici măcar cele mai importante repere din istoria echipei pe care clamează că o iubesc.

Reacţia celor mai mulţi suporteri ai lui FC Argeş aceasta este

Ca să punem lucrurile la punct: dl Augustin Eduard s-a născut în anul 1962 (la Târgovişte) şi nu avea cum să fie campion cu FC Argeş în 1972, pentru că avea doar 10 ani. N-a fost chiar atât de precoce.

La titlul al doilea, din 1979, Eduard era deja junior la FC Argeş, dar a debutat la prima echipă abia un an mai târziu. Deci n-a fost campion nici în 1978-79.

A fost campion al României o singură dată, dar în anul 1985, atunci când a câştigat şi Cupa României, dar cu Steaua Bucureşti, nu cu FC Argeş.

În rest, toată compasiunea noastră pentru domnii Eduard, Toma, Speriatu, Barbu, Moiceanu, Badea şi ceilalţi care au acceptat să se prostitueze din punct de vedere moral, în favoarea PSD.

sursa foto: Facebook/Sergiu Barbu, Brigada Vulturii Bucureşti

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular