Fostul mare portar al lui FC Argeş, Dănuţ Coman, în prezent preşedinte al echipei de fotbal de primă ligă Astra Giurgiu, a anunţat aseară că şi-a depus demisia din funcţia deţinută la gruparea giurgiuveană.

Coman a recurs la acest gest din cauza faptului că patronul echipei Astra, miliardarul Ioan Niculae, nu le-a plătit jucătorilor salariile cuvenite în ultimele patru luni şi mai bine.

Neplata salariilor jucătorilor a fost confirmată de mai mulţi dintre aceştia, inclusiv de către croatul Filip Mrzljak, care a declarat Gazetei Sporturilor:

„Sunt mari probleme financiare la club. O să avem 5 luni fără bani în curând. Nu se mai poate fără bani. Nu avem bani de benzină,  să punem în mașină ca să venim la antrenamente. Trebuie să sunăm acasă să ne trimită bani. Nu se poate așa ceva. Nu se mânăncă din promisiuni!”

Coman împrumutase clubul Astra cu o sumă mare de bani (se vehiculează suma de o jumătate de milion de euro), tocmai pentru ca fotbaliştii să fie cu lefurile la zi.

Ca fotbalist, Dani Coman a apărat poarta lui FC Argeş vreme de şapte sezoane (1997-2004), după care a mai jucat la Rapid Bucureşti, FC Vaslui, FC Braşov şi Astra.

Are 253 de meciuri jucate în prima ligă din România şi 14 selecţii la prima reprezentativă.

Pentru conducerea FC Argeş, o eventuală revenire a lui Dani Coman – unul dintre cei mai serioşi jucători din ultimele decade şi unanim iubit de suporteri – ar fi o mutare mai mult decât benefică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here