Fosta directoare a televiziunii familiei Drăghici, impusă membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului

Date:

Share post:

„Printre noii membri ai Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), din noiembrie 2018, se numără și Ramona Elena Sorescu. Aceasta a fost impusă în instituția care amendează televiziunilor de trezorierul PSD, Mircea Drăghici”, scrie colegul Grigore Cartianu pe site-ul ziaristii.com

„Până anul trecut, Ramona Sorescu (foto, în mijlocul imaginii, cea cu ochelari – n.r.) a fost director executiv la Absolut TV Mioveni, televiziunea,,,soților Georgiana și Mircea Drăghici, prin care au fost sifonați 1,8 milioane de lei din bani publici, via PSD, așa cum a dezvăluit săptămânalul „Newsweek România”

Înainte de a fi șefă la televiziunea familiei Drăghici, Ramona Sorescu a fost producător executiv la Realitatea TV, în perioada în care patron era Sorin Ovidiu Vîntu (2007-2011).

Apoi, producător executiv la TVR Info și la Money Channel, dar și producător video în cadrul lanțului de hoteluri Phoenicia (deținut de Mohammad Murad).

Cât timp a fost director executiv la televiziunea familiei Drăghici, Ramona Sorescu era plătită și de PSD, unde figura ca asistent relații publice și comunicare”, mai notează Grigore Cartianu.

Articolul complet poate fi citit aici: https://ziaristii.com/snapanul-mircea-draghici-trezorierul-psd-si-plasat-omul-de-casa-cna/

sursa foto: ziaristii.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular