Fost fundaş al lui FC Argeş, adus de urgenţă la FCSB, ca să astupe „găurile” din defensiva echipei lui Becali

Date:

Share post:

După ce a reziliat contractele mai multor jucători şi s-a confruntat, ulterior, cu un val de accidentări fără asemănare în prima ligă, echipa de fotbal FCSB e nevoită să caute, pe ultima sută de metri, întăriri în aproape toate compartimentele.

Pentru a astupa „găurile” mari din defensivă, proprietarul echipei, Gigi Becali, a anunţat azi un transfer surprinzător: fostul fundaş al lui FC Argeş, Marius Briceag.

Piteştean de loc, Briceag (28 de ani), s-a format ca fotbalist la FC Argeş. A jucat la Piteşti până în 2013, după care a mai trecut un an pe la CSM Râmnicu-Vâlcea.

La Piteşti şi la CSM Râmnicu-Vâlcea, în liga secundă, a avut evoluţii de nivel mediu şi bun, fiind titular obişnuit la ambele echipe.

În 2015 a ajuns la CSU Craiova, însă, aici a jucat doar de 68 de ori în cinci sezoane, nereuşind niciodată să se impună ca titular. De altfel, CSU Craiova l-a şi împrumutat un sezon la FC Voluntari, dar nici acolo Briceag nu a reuşit să impresioneze.

Cu atât mai surprinzător a părut transferul său la FCSB, anunţat azi de formaţia bucureşteană.

Totuşi, având în vedere că Briceag devenise liber de contract după ce CSU Craiova a renunţat să-i mai prelungească angajamentul, iar opţiunile sunt foarte limitate în plin sezon, transferul său la FCSB e pe undeva de înţeles.

Briceag are două mari calităţi, ca fotbalist: e puternic fizic şi e jucător defensiv de picior stâng.

„Sunt fericit că am semnat cu acest club mare, care își propune mereu să realizeze mari performanțe. Mulțumesc mult conducerii clubului pentru încrederea acordată și sper să demonstrez pe teren că pot fi util echipei în lupta pentru îndeplinirea obiectivelor”, a declarat acesta, după ce a fost prezentat oficial la FCSB.

sursa foto: Facebook/FCSB

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular