După înfrângerea suferită în deplasarea de la Iaşi, de sâmbătă, tehnicianul ceh al lui Dinamo Bucureşti, Dusan Uhrin jr, a deci să demisioneze, nemulţumit de faptul că e „sabotat” de oameni din conducerea clubului.

Ca atare, pentru postul rămas vacant, clubul Dinamo e foarte aproape de a semna o înţelegere cu fostul golgeter al „câinilor”, Adrian Mihalcea.

Ca jucător, Mihalcea (43 de ani), poreclit de coechipieri „Ţăranul”, a evoluat pentru Dinamo între 1996-2001 şi 2004-2005, marcând 69 de goluri în 181 de jocuri. A mai jucat, printre altele, la echipe ca Genoa, Hellas Verona, Aris şi AEL, ambele din Limassol (Cipru), Astra, Dunărea Călăraşi şi Unirea Urziceni.

Are în palmares un titlu de campion, un event şi alte două Cupe ale României, toate cu Dinamo. De asemenea, a fost selecţionat de 26 de ori la naţionalele de tineret, respectiv seniori ale României.

Ca tehnician, a pregătit pe UTA; Dunărea Călăraşi, ACS Berceni, Unirea Slobozia şi, în 2017, pentru o scurtî perioadă, pe CS Mioveni. A fost o vreme şi secund al lui COsmin Contra la naţională.

La Mioveni, Adrian Mihalcea a obţinut rezutate relativ modeste.

surs foto: Doar Dinamo Bucureşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here