Prim-ministrul României, dna Viorica Dăncilă, are un băiat, Victor, extrem de inteligent şi de capabil, judecând după fulminanta sa ascensiune profesională.

Junele Dăncilă a absolvit liceul la Videle, apoi o facultate particulară din Bucureşti. La absolvirea căreia a fost angajat de gigantul petrolier OMV-Petrom direct pe un post de expert.

Evident, între faptul că tatăl său, Cristinel Dăncilă, amic cu Liviu Dragnea, este manager regional la OMV-Petrom (conduce operaţiunile de extracţie din judeţele Argeş, Dolj, Olt, Teleorman şi Gorj) şi angajarea imediat după facultate a juniorului nu e nicio legătură.

Din câte ştim noi, tânărul Dăncilă nu a susţinut niciun fel de concurs pentru angajarea pe postul de „permitting expert”.

Oricum, nu se îndoieşte nimeni că, şi dacă ar fi susţinut, l-ar fi promovat fără probleme.

Apoi, după doar vreun an la OMV-Petrom, exact în ziua în care mama sa era învestită prim-ministru, Victor Dăncilă a fost angajat la Curtea de Conturi a României, pe post de consilier al unuia dintre vicepreşedinţii Autorităţii de Audit a Curţii.

Juniorul e angajat pe post de consilier I pe durată determinată, până în 15 octombrie 2020. După care, în funcţie de cine va câştiga următoarele alegeri…ne putem aştepta de la juniorul Dăncilă inclusiv să ajungă ministru.

Calităţi ar avea destule. Are, însă, şi câteva defecte, printre care se numără dificultatea scrierii cu un singur i sau cu doi, probleme cu plasarea cratimei la locul ei şi alte asemenea mărunţişuri.

sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here